Monitörün ekrani kırıldı

oswaldmosley

Picopat
Daha fazla  
Oyun oynarken sinirlendim ayağa kalkıp kulaklığı attim ekrana geldi. Monitörün durum böyle elim ayağım titriyor. Ağlıyorum aileme ne diyeceğim? Yardımcı olacak var mi bu sene aldim?

Dosya Ekleri

• IMG_20251025_213228_420.jpg
    IMG_20251025_213228_420.jpg
    88,6 KB · Görüntüleme: 79
Oyun oynarken sinirlendim ayağa kalkıp kulaklığı attim ekrana geldi. Monitörün durum böyle elim ayağım titriyor. Ağlıyorum aileme ne diyeceğim? Yardımcı olacak var mi bu sene aldim?
Geçmiş olsun yapacak bir şey yok.

Servise gönderirsen panel değişimi yaparlar ama sağları solları hiç belli olmuyor. Bazen öyle bir fiyat veriyorlar ki yenisini almak daha makul oluyor.

Geçmiş olsun dostum. Oyun oynarken sinirlerine hakim olmalısın bende CS oynarken maalesef yan monitörü kırdım soğuk su içmenin faydası olur.

Öfkeyle kalkan zararla oturur. Gidip gerçeği söyleyeceksiniz sonra azar işitip tamire göndereceksiniz ya da yenisini alacaksınız ama benim düşüncemle gidin yenisini alın

Ayağım masaya takıldı monitör düştü klavyenin köşesi kırdı de. Arkadaşım böyle inandırmıştı babasını. 😂

Azar işitmeye bir şey demiyorum da tamir parasi o kadar çok eder mi?

Bunu tamir edene kadar aynı paraya sıfırı alınır hocam.

Geçmiş olsun, bizim yapabileceğimiz birşey yok gsrantisi varsa ekran değişimi yapılabilir ailene söylersen doğru söylememn lazım gibi..

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı