Düzeltebildiniz mi peki ?Benim monitörüm ASUS VP248H 75Hz Gaming bende siyah bölgelerde beyaz beyaz karıncalanmalar oluyor ve monitör TN panel oluğu için bu sorun oluyormuş. Belki senin monitöründe de sorun vardır.
Düzeltebildiniz mi peki ?Benim monitörüm ASUS VP248H 75Hz Gaming bende siyah bölgelerde beyaz beyaz karıncalanmalar oluyor ve monitör TN panel oluğu için bu sorun oluyormuş. Belki senin monitöründe de sorun vardır.
Düzeltebildiniz mi peki?
Kontrastı artırınca olmadı ama azaltınca biraz düzeldi ama bu sefer de normalden daha soluk oluyor.Olmaz.
Kontrast'ı arttırmaya başlayın, siyah ve beyazların canlılığı kontrast ile ilgilidir.
Anladım teşekkür ederimHayır düzelmedi özellikle oyunda siyah bölgelerde oynarken çok belli oluyor. Film izlerken de aynı şekil. Alıştım ben garantiye gönderecektim çok video istiyorlarmiş bilmem ne bir şey yok deyip geri gönderecekler diye uğraşmadım.
Merhaba aynı sorunu tekrar yaşadım ve nvidia denetim masasından çözünürlük değiştirmeye geldim. Orada biraz aşağıda nvidia renk ayarlarını kullan seçeneğini seçip çıkış dinamik aralığını sınırlı yaptım ve sanırım düzeldi. Baya erken cevap verdim demiSorunu çözebildiniz mi? Hz'i değiştirince bende de tarif ettiğiniz gibi renkler değişiyor ve gözümü yoruyor. Alışmadığımdan mıdır yoksa gerçekten renkleri mi bozuluyor anlamadım.
Hocam monitörün kendi ayarlarından siyah dengelemeyi 50'den 60'a çekerek az da olsa eskisi gibi yaptım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.