NemesisVac Decapat Katılım 7 Aralık 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2022 #1 Ben büyük bir salaklık ettim ve kontrol kalemi ile ekran kartına dokundum şimdi görüntü yok. Yandı mı yoksa kısa devre mi yaptı sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Aralık 2022
Ben büyük bir salaklık ettim ve kontrol kalemi ile ekran kartına dokundum şimdi görüntü yok. Yandı mı yoksa kısa devre mi yaptı sizce?
Hhqqqwz Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 144 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2022 #2 ekran kartını çıkarıp tekrar takın Artı 0 Eksi
KS KS NemesisVac Decapat Katılım 7 Aralık 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2022 #3 Hhqqqwz dedi: ekran kartını çıkarıp tekrar takın Genişletmek için tıkla... denedim ve onu denerken kalemle dokunduğum yerde küçük bir yanık olduğunu gördüm Artı 0 Eksi
Hhqqqwz dedi: ekran kartını çıkarıp tekrar takın Genişletmek için tıkla... denedim ve onu denerken kalemle dokunduğum yerde küçük bir yanık olduğunu gördüm
Hhqqqwz Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 144 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2022 #4 NemesisVac dedi: Denedim ve onu denerken kalemle dokunduğum yerde küçük bir yanık olduğunu gördüm Genişletmek için tıkla... Dostum bunu neden yaptın yüksek ihtimal bir daha o ekran kartını kullanamayacaksın ama sen yine de bilen birine sor Artı 0 Eksi
NemesisVac dedi: Denedim ve onu denerken kalemle dokunduğum yerde küçük bir yanık olduğunu gördüm Genişletmek için tıkla... Dostum bunu neden yaptın yüksek ihtimal bir daha o ekran kartını kullanamayacaksın ama sen yine de bilen birine sor