f0rster Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 19 26 Mart 2023 #1 Bu şekilde monitörün üst kısmı kararıyor bu sorunu nasıl çözebilirim? Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (3).png 2,7 MB · Görüntüleme: 154
alicsndemir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 3.820 Makaleler 5 Çözümler 70 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 26 Mart 2023 #2 Panelde sorun var büyük ihtimalle. Artı 0 Eksi
KS KS f0rster Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 19 26 Mart 2023 #3 alicsndemir dedi: Panelde sorun var büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... siyah kısımlara fare götürdüğümde gözüküyor ama bir pencereyi götürdüğümde çıkmıyor Artı 0 Eksi
alicsndemir dedi: Panelde sorun var büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... siyah kısımlara fare götürdüğümde gözüküyor ama bir pencereyi götürdüğümde çıkmıyor
alicsndemir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 3.820 Makaleler 5 Çözümler 70 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 26 Mart 2023 #4 f0rster dedi: Siyah kısımlara fare götürdüğümde gözüküyor ama bir pencereyi götürdüğümde çıkmıyor Genişletmek için tıkla... Bu farklı bir sorun o zaman hocam nasıl olabilir böyle bir şey anlayamadım fare gözüküyor fakat ekran gözükmüyor. Belli zamanlardamı oluyor yoksa PC'yi her açtığında veya belli bir programı açtığındamı karşına bu sorun çıkıyor. Artı 0 Eksi
f0rster dedi: Siyah kısımlara fare götürdüğümde gözüküyor ama bir pencereyi götürdüğümde çıkmıyor Genişletmek için tıkla... Bu farklı bir sorun o zaman hocam nasıl olabilir böyle bir şey anlayamadım fare gözüküyor fakat ekran gözükmüyor. Belli zamanlardamı oluyor yoksa PC'yi her açtığında veya belli bir programı açtığındamı karşına bu sorun çıkıyor.
Nafi Kilopat Katılım 8 Ocak 2018 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #5 f0rster dedi: Bu şekilde monitörün üst kısmı kararıyor bu sorunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam aynı sorun bende de var çözebildin mi? Artı 0 Eksi
f0rster dedi: Bu şekilde monitörün üst kısmı kararıyor bu sorunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam aynı sorun bende de var çözebildin mi?
Ucrold Hectopat Katılım 10 Mayıs 2022 Mesajlar 780 Çözümler 6 2 Eylül 2023 #6 f0rster dedi: Bu şekilde monitörün üst kısmı kararıyor bu sorunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam hiç denemedim ama çalıştığı söylenilen bir teknik var: Fön makinesi Artı 0 Eksi
f0rster dedi: Bu şekilde monitörün üst kısmı kararıyor bu sorunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam hiç denemedim ama çalıştığı söylenilen bir teknik var: Fön makinesi
Nafi Kilopat Katılım 8 Ocak 2018 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #7 Ucrold dedi: Hocam hiç denemedim ama çalıştığı söylenilen bir teknik var: Fön makinesi Genişletmek için tıkla... dostum ekran bozuk değil. Ekran kartında bir sorun olma olasılığı var veya hdmi kabloda çünkü led panel gitmiyor. Artı 0 Eksi
Ucrold dedi: Hocam hiç denemedim ama çalıştığı söylenilen bir teknik var: Fön makinesi Genişletmek için tıkla... dostum ekran bozuk değil. Ekran kartında bir sorun olma olasılığı var veya hdmi kabloda çünkü led panel gitmiyor.
Ucrold Hectopat Katılım 10 Mayıs 2022 Mesajlar 780 Çözümler 6 2 Eylül 2023 #8 Nafi dedi: Dostum ekran bozuk değil. Ekran kartında bir sorun olma olasılığı var veya HDMI kabloda çünkü LED panel gitmiyor. Genişletmek için tıkla... Bu konuda pek bilgim yok sadece bir öneride bulunmak istedim. Artı 0 Eksi
Nafi dedi: Dostum ekran bozuk değil. Ekran kartında bir sorun olma olasılığı var veya HDMI kabloda çünkü LED panel gitmiyor. Genişletmek için tıkla... Bu konuda pek bilgim yok sadece bir öneride bulunmak istedim.