Monitörün ve kasanın uyumlu olduğu nasıl anlaşılır?

Seçtiğiniz parçalar sıkıntı çıkarmayacaktır kullanabilirsiniz, seçtiğiniz kasada PSU var zaten.

Display Port ile bağlarsam bu kasa ve Monitör bir sıkıntı vermez değil mi eminsiniz ekran kartı falan yazdım zaten

Seçtiğiniz parçalar sıkıntı çıkarmayacaktır kullanabilirsiniz, seçtiğiniz kasada PSU var zaten.
Tamam hocam teşekkürler birkaç kişi daha onay verirse bu kasaya ve monitöre alacağım

Ekran kartım GTX 1650 hocam bu monitorle uyar mı? Direkt bu kasa ve monitörü alayım mı? Ve anakartla uyumlu SSD ve RAM da önerebilir misiniz? RAM 8 GB da olur

Hangi 1650 modeli olduğuna göre port sayıları ve çeşitleri farklı olabilir. Ama bu devirde ortalama donanım parçalarında HDMI girişleri bulunur. Eğer monitör iyi ise DP dahi kullanabilirsiniz. Yani monitör VGA ile çalışmıyorsa bir uyumsuzluk olmaz.

Hocam düz GTX 1650

Display Port ile bağlarsam bu kasa ve Monitör bir sıkıntı vermez değil mi eminsiniz ekran kartı falan yazdım zaten
Yeni nesil HDMI harici Display Port'un performansını veren başka bir bağlantı yok. Görüntü kablosunun kalitesi çok önemli bu durumlarda.Bu linkini attığın monitörün DP portuna sahip olduğuna eminim.

Hocam düz GTX
Yeni nesil HDMI harici Display Port'un performansını veren başka bir bağlantı yok. Görüntü kablosunun kalitesi çok önemli bu durumlarda.Bu linkini attığın monitörün DP portuna sahip olduğuna eminim.
Hocam link gelmemiş

Hocam düz GTX

Hocam link gelmemiş
Senin konu başında paylaştığın linkteki üründen bahsediyorum.

Ama eğer rekabetçi oyunlarda profesyonel kariyer düşünmüyorsan TN panel yerine gündelik hayatta da rahatlıkla kullanabileceğin VA veya IPS PANELLİ 1 MS 165 Hz monitörler daha rahat ettirecektir. Hepsinde Display Port bağlantısı da mevcuttur.

Hocam benim linkini attığım monitörde DP Portu yok bu sistemin yanına garanti çalışacak şeyler önerir misiniz illahi bu iki kasa ve Monitör olmak zorunda değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…