Display Port ile bağlarsam bu kasa ve Monitör bir sıkıntı vermez değil mi eminsiniz ekran kartı falan yazdım zatenEn mantıklısı Display Port kablosu ile bağlaman olur. Kaliteli bir kablo öneririm ama oyuncu monitörüne rahatlıkla yetmesi için. Eğer biraz paraya kıyabilirim dersen benim de kullandığım ve sertifikalı şu kabloyu öneririm:
Paugge Vesa Sertifikalı 2m Displayport 1.4 Kablo (ENTDP1420) Fiyatı
Paugge Vesa Sertifikalı 2m Displayport 1.4 Kablo (ENTDP1420) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Tamam hocam teşekkürler birkaç kişi daha onay verirse bu kasaya ve monitöre alacağımSeçtiğiniz parçalar sıkıntı çıkarmayacaktır kullanabilirsiniz, seçtiğiniz kasada PSU var zaten.
Ekran kartım GTX 1650 hocam bu monitorle uyar mı? Direkt bu kasa ve monitörü alayım mı? Ve anakartla uyumlu SSD ve RAM da önerebilir misiniz? RAM 8 GB da olur
DisplayPort ile bağlarsam bu kasa ve monitör bir sıkıntı vermez değil mi eminsiniz ekran kartı falan yazdım zaten.
Hocam düz GTX 1650Hangi 1650 modeli olduğuna göre port sayıları ve çeşitleri farklı olabilir. Ama bu devirde ortalama donanım parçalarında HDMI girişleri bulunur. Eğer monitör iyi ise DP dahi kullanabilirsiniz. Yani monitör VGA ile çalışmıyorsa bir uyumsuzluk olmaz.
Yeni nesil HDMI harici Display Port'un performansını veren başka bir bağlantı yok. Görüntü kablosunun kalitesi çok önemli bu durumlarda.Bu linkini attığın monitörün DP portuna sahip olduğuna eminim.Display Port ile bağlarsam bu kasa ve Monitör bir sıkıntı vermez değil mi eminsiniz ekran kartı falan yazdım zaten
Hocam düz GTXHangi 1650 modeli olduğuna göre port sayıları ve çeşitleri farklı olabilir. Ama bu devirde ortalama donanım parçalarında HDMI girişleri bulunur. Eğer monitör iyi ise DP dahi kullanabilirsiniz. Yani monitör VGA ile çalışmıyorsa bir uyumsuzluk olmaz.
Hocam link gelmemişYeni nesil HDMI harici Display Port'un performansını veren başka bir bağlantı yok. Görüntü kablosunun kalitesi çok önemli bu durumlarda.Bu linkini attığın monitörün DP portuna sahip olduğuna eminim.
Senin konu başında paylaştığın linkteki üründen bahsediyorum.Hocam düz GTX
Hocam link gelmemiş
Hocam benim linkini attığım monitörde DP Portu yok bu sistemin yanına garanti çalışacak şeyler önerir misiniz illahi bu iki kasa ve Monitör olmak zorunda değilYeni nesil HDMI harici Display Port'un performansını veren başka bir bağlantı yok. Görüntü kablosunun kalitesi çok önemli bu durumlarda.Bu linkini attığın monitörün DP portuna sahip olduğuna eminim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.