Enes Kessler Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 519 Çözümler 3 Dün 20:42 #1 Böyle çizgi çizgi oldu, bunun geçici veya kalıcı bir çözümü yok mu? Dosya Ekleri 17619324355383610812754003179828.jpg 89,5 KB · Görüntüleme: 21
TheMaZi Hectopat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 1.618 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:57 #2 Enes Kessler dedi: Böyle çizgi çizgi oldu, bunun geçici veya kalıcı bir çözümü yok mu? Genişletmek için tıkla... Ya kablodan ya da ekran kartından sorun. Artı 0 Eksi
Enes Kessler dedi: Böyle çizgi çizgi oldu, bunun geçici veya kalıcı bir çözümü yok mu? Genişletmek için tıkla... Ya kablodan ya da ekran kartından sorun.
KS KS Enes Kessler Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 519 Çözümler 3 Dün 20:58 #3 TheMaZi dedi: Ya kablodan ya da ekran kartından sorun. Genişletmek için tıkla... Kabloda sıkıntı yok sanırsam ekran kart sorun var. Artı 0 Eksi
TheMaZi dedi: Ya kablodan ya da ekran kartından sorun. Genişletmek için tıkla... Kabloda sıkıntı yok sanırsam ekran kart sorun var.
TheMaZi Hectopat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 1.618 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:59 #4 Enes Kessler dedi: Kabloda sıkıntı yok sanırsam ekran kart sorun var. Genişletmek için tıkla... Eğer işlemciden görüntü alabiliyorsanız ekran kartını çıkarıp işlemciden dener misiniz? Artı 0 Eksi
Enes Kessler dedi: Kabloda sıkıntı yok sanırsam ekran kart sorun var. Genişletmek için tıkla... Eğer işlemciden görüntü alabiliyorsanız ekran kartını çıkarıp işlemciden dener misiniz?
KS KS Enes Kessler Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 519 Çözümler 3 Dün 21:02 #5 TheMaZi dedi: Eğer işlemciden görüntü alabiliyorsanız ekran kartını çıkarıp işlemciden dener misiniz? Genişletmek için tıkla... İşlemci çok eski, ondan dolayı işlemciden görüntü alamıyorum. Sanırsam tek çare yeni sistem almak. Artı 0 Eksi
TheMaZi dedi: Eğer işlemciden görüntü alabiliyorsanız ekran kartını çıkarıp işlemciden dener misiniz? Genişletmek için tıkla... İşlemci çok eski, ondan dolayı işlemciden görüntü alamıyorum. Sanırsam tek çare yeni sistem almak.
TheMaZi Hectopat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 1.618 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:03 #6 Enes Kessler dedi: İşlemci çok eski, ondan dolayı işlemciden görüntü alamıyorum. Sanırsam tek çare yeni sistem almak. Genişletmek için tıkla... Öyle duruyor. Artı 0 Eksi
Enes Kessler dedi: İşlemci çok eski, ondan dolayı işlemciden görüntü alamıyorum. Sanırsam tek çare yeni sistem almak. Genişletmek için tıkla... Öyle duruyor.