Çözüldü Monitor Google'a girerken anlık siyah ekran oluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

uguracantekn

Decapat
  • İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X 6-Core Processor 3.70 GHz.
  • RAM: 2x8 DDR4 16 GB 3600 MHz.
  • Ekran kartı: AMD Radeon RX 5700 XT 8 GB.
  • SSD: 1 TB NVMe.
  • Anakart: B450M-A Pro Max.

Sorunu gösteren video:Untitled Project

Selamünaleyküm arkadaşlar 1440x900 monitorden 1920x1080 FHD bir monitore geçiş yaptım 2.el satın aldım 3000'e.
Ve bir şey fark ettim Google sekmeye girerken anlık siyah ekran git-gel yapıyor çok kıl bir durum sizce neden oluyor inşallah kazıklanmamışızdır.

Monitor bu:Asus VG258QR Gaming Monitör Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Asus VG258QR kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Açılış süresini iyileştirmişsiniz, sorun düzelmiş bulunmakta sağlacakla kalınız.

Sağ olun ilgilendiğiniz, için olurda forumda sorun yaşayan olursa bunu böyle cevaplarsanız;

1-Chrome adres çubuğuna şunu yapıştırın:chrome://settings/system
2-Kullanılabilir olduğunda donanım hızlandırmayı kullan seçeneğini pasifleştirin.
Virüs taramasından ziyade virüs varsa temizlersen sorun çözülebilir, harici olarak cclear indirip kayıt defterine bakmanı tavsiye ederim.

s (linke attım s yazana bakabilirsin) Google'da bir ayar kapattım. Acaba sorun çözüldü mü? Sanki gitti gibi artık tam emin olamıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
s (linke attım s yazana bakabilirsin) Google'da bir ayar kapattım. Acaba sorun çözüldü mü? Sanki gitti gibi artık tam emin olamıyorum

Açılış süresini iyileştirmişsiniz, sorun düzelmiş bulunmakta sağlıcakla kalınız.

Açılış süresini iyileştirmişsiniz, sorun düzelmiş bulunmakta sağlacakla kalınız.

Sağ olun ilgilendiğiniz, için olurda forumda sorun yaşayan olursa bunu böyle cevaplarsanız;

1-Chrome adres çubuğuna şunu yapıştırın:chrome://settings/system
2-Kullanılabilir olduğunda donanım hızlandırmayı kullan seçeneğini pasifleştirin.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…