Harunabi1923 Centipat Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2024 #1 İnternetde monitörlerin hzlerini yükseltmenin monitöre bir zararı var mı?
Myk61 Megapat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.133 Çözümler 95 28 Ekim 2024 #11 Burdaoynayak dedi: tamam hocam ne uzattınız Hem nasıl yararı yok 60 Hz damı daha iyi oyun oynarsın 144 mü? Genişletmek için tıkla... Kullanıcı açısından yararı yoktur demedim. Monitör açısından bir yararı yoktur. Elektronik bir ürünün daha fazla güç tüketip daha fazla ısınması bu ürüne hangi açıdan yarar sağlar ki? Harunabi1923 dedi: monitöre bir zararı var mı? Genişletmek için tıkla... Yani üstteki soruya Burdaoynayak dedi: Hayır, yararınadır. Genişletmek için tıkla... Bu cevabı hangi akla hizmet verdiniz anlamadım. Artı 0 Eksi
Burdaoynayak dedi: tamam hocam ne uzattınız Hem nasıl yararı yok 60 Hz damı daha iyi oyun oynarsın 144 mü? Genişletmek için tıkla... Kullanıcı açısından yararı yoktur demedim. Monitör açısından bir yararı yoktur. Elektronik bir ürünün daha fazla güç tüketip daha fazla ısınması bu ürüne hangi açıdan yarar sağlar ki? Harunabi1923 dedi: monitöre bir zararı var mı? Genişletmek için tıkla... Yani üstteki soruya Burdaoynayak dedi: Hayır, yararınadır. Genişletmek için tıkla... Bu cevabı hangi akla hizmet verdiniz anlamadım.