Monitor overclock nasıl yapılır?

Tipircikk

Centipat
Ekran kartı
rtx 4050
İşlemci
i7 12650h
Laptop monitörleri, normal monitörler falan OC'lenebiliyormuş sanırım. Ne kadar sağlıklı? Maksimum OC ile sorunsuz kaça ulaşacağını falan nasıl öğrenirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitör overlclock pek önerilen bir şey değil. 60Hz monitörlerin çoğu 75 Hz olduğu için NVIDIA panelinden 75Hz'e overclocklanır. Onun dışında 5 6 Hz'den fazla overclock yapılmaz.

Monitör overlclock pek önerilen bir şey değil. 60Hz monitörlerin çoğu 75 Hz olduğu için NVIDIA panelinden 75Hz'e overclocklanır. Onun dışında 5 6 Hz'den fazla overclock yapılmaz.
Evet hocam merakıma yenik düştüm chatgpt ile biraz konuştum 144 hz ise max 150 falan denemelisin dedi 150 denediğimde oluyordu sorun yaratır diye korktum geri aldım test modunda 165 yaptım ekran ikiye bölündü simsiyah oldu ortadan beyaz çizgi falan geçti hemen escye bastım iptal ettim.

Evet hocam merakıma yenik düştüm ChatGPT ile biraz konuştum 144 Hz ise Max 150 falan denemelisin dedi 150 denediğimde oluyordu sorun yaratır diye korktum geri aldım test modunda 165 yaptım ekran ikiye bölündü simsiyah oldu ortadan beyaz çizgi falan geçti hemen ESC'ye bastım iptal ettim.

Çok kurcalamaya gerek yok bence. 165 ile 144 Hz arasında hissedilecek pek bir fark yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı