Monitor standı kullanırken port yuvaları zarar görür mü?

Berkeology

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, monitör standı almak istiyorum fakat kafama bir şey takıldı. Monitörü standa takınca DisplayPort yuvası ya da hangi yuva kullanılıyorsa, hareketlere bağlı olarak bozulmaz mı? Birkaç görsel koyacağım, en son fotoğrafta bulunan duruş mesela bu duruşta sanki DisplayPort yuvasını kanırtacakmış ve yuvayı bozacakmış gibi. Fikrinizi belirtirseniz sevinirim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-11-15-20-05-04-853_com.android.chrome-edit.jpg
    458,2 KB · Görüntüleme: 26
  • Screenshot_2024-11-15-20-06-32-611_com.android.chrome-edit.jpg
    210,3 KB · Görüntüleme: 23
  • Screenshot_2024-11-15-20-08-18-342_com.google.android.youtube-edit.jpg
    93,9 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleyen: Moderatör:

Bozulmaz. Kırılacaksa niye öyle üretsinler hem.

Kabloları ayağa ya da standa bağlamadan önce monitöre takıp monitöre taktığın yere en yakın bağlantıyı deneyerek yapıyorsun. Yani zarar vermesine engel olacak kadar kabloyu boşta tutuyorsun böylece çevreye rahatlıkça dönebiliyor.

Anladım, belirli payı bırakarak yuvaya verilecek zararın önüne geçmeliyim, yoksa her türlü yuvayı yada dp'u bir süre sonra kullanılmaz hale getirebilir kanırtması.

Anladım, belirli payı bırakarak yuvaya verilecek zararın önüne geçmeliyim, yoksa her türlü yuvayı yada dp'u bir süre sonra kullanılmaz hale getirebilir kanırtması.
Çok zarar vermez ama şans işi. Benzer bir durum yüzünden mouse için kullandığım şarj aletini bozdum diyebilirim, bağladığım yeri hareket ettirdim ve adaptöre bağlı olduğu kısım çıkamayınca yamuldu. Çok zor ihtimaller ama oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…