Monopoly için model önerisi

10Efe

Hectopat
Yer
Oldham
Daha fazla  
Herkese günaydın, dünden beri monopoly almayı düşünüyorum. Aklımda ödüllü bankacılık modeli var. Ödüllü bankacılık incelemelerine baktığım zaman oyun gayet güzel ama bir süre sonra sıkılırım artık o makineden diye kararsız kaldım. Ürünü Amazon'dan alacağım, eğer sizin de oynadığınız ve sıkılmadığınız bir monopoly modeli varsa benimle fikirlerinizi paylaşabilir misiniz?

Bence Monopoly Klasik alın. Diğerleri fanteziye kaymaya başlıyor çünkü. Temel olarak tam Monopoly, klasik olanıdır. Eğlenceli modlu olanlar var ama ben direkt klasik olanını tercih ederdim. Bankacılık modeli afili durur da dediğiniz gibi bir süre sonra sıkmaya başlar.

Dijital Bankacılık modelini sevmiyorum açıkçası. Kağıt para daha zevkli. Tercihe göre değişir, Ödüllü Bankacılık modeli hoşunuza gittiyse onu alın. Bu her gün oynayabileceğiniz bir şey değil zaten. Her gün oynasanız hepsi sıkar. Arada bir olacağı için sıkılma konusunu dert etmeyin, temelde hepsi aynı.

Dijital Bankacılık modelini sevmiyorum açıkçası. Kağıt para daha zevkli. Tercihe göre değişir, Ödüllü Bankacılık modeli hoşunuza gittiyse onu alın. Bu her gün oynayabileceğiniz bir şey değil zaten. Her gün oynasanız hepsi sıkar. Arada bir olacağı için sıkılma konusunu dert etmeyin, temelde hepsi aynı.
Klasik aldım yapacak bir şey yok. Aşırı kararsız kaldım, beğenmezsem iade edeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı