Monser Abra Sound Blaster çalışmıyor

Muminkurt

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. 6 ay önce aldığım Monster Abra v17.1' de Sound Blaster'da ''Sound Blaster your Audio device cannot be delected please check your connection'' hatası alıyorum. Forumda daha önce açılmış konulardaki çözüm önerilerini denedim, Monster sitesindeki çözüm adımlarını uyguladım ve uzaktan bağlantı yoluyla destek de aldım. Ancak sorunum hala çözülebilmiş değil. Windows 11 Home kullanıyorum ve tüm sürücüler güncel. Son olarak konu açıp danışmak istedim. Her türlü çözüm önerisine açığım arkadaşlar. Yoksa alternatif olarak FxSound kullanmaya devam edeceğim.

Dosya Ekleri

• Ek Açıklama 2020-07-21 224459.png
    Ek Açıklama 2020-07-21 224459.png
    195,8 KB · Görüntüleme: 37
Windows 11 de böyle sorunlar yaratıyor sanırım. Eskiden Monster laptop kullanırken. Versionundada böyle abuk subuk hatalarıyla uğraşıyordum Sound Blaster'ın.

Merhaba. 6 ay önce aldığım Monster Abra v17.1'de Sound Blaster'da "Sound Blaster your Audio device cannot be delected please check your connection" hatası alıyorum. Forumda daha önce açılmış konulardaki çözüm önerilerini denedim, Monster sitesindeki çözüm adımlarını uyguladım ve uzaktan bağlantı yoluyla destek de aldım. Ancak sorunum hala çözülebilmiş değil. Windows 11 Home kullanıyorum ve tüm sürücüler güncel. Son olarak konu açıp danışmak istedim. Her türlü çözüm önerisine açığım arkadaşlar. Yoksa alternatif olarak fxsound kullanmaya devam edeceğim.

Monster'ın sitesindeki ses sürücüsü ve Sound Blaster sürücüsünü indirip kur diğer türlü hata veriyor.

Önce DDU ile ses sürücüsünü ve Sound Blaster'ı silin, ardından Monster laptop ile birlikte gelen sürücü USB'sindeki ses sürücüsü ve Sound Blaster'ı yükleyin. Ben de aynı şekilde yaptığımda çalışmıştı.

Monster'ın sitesindeki ses sürücüsü ve Sound Blaster sürücüsünü indirip kur diğer türlü hata veriyor.
Sitesinde ki sürücüleri güncelledikleri için onlarda hata veriyor artık.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı