MonsGeek M1 V5 Contour Lines PCB tasarimi kime ait?

Bu iki modeli biliyorum. İlk attığınız modelin tasarımı hoşuma gitmiyor ve ses açma kapama için tekerlek bulunmuyor. 2. model de plastik. Alüminyum ya da şu ceviz ağacından yapılan klavyeleri tercih etmek istiyorum. Normalde tahtadan yapılan klavyeyi alacaktım ama fare de alma kararı aldım. Fareye de zahmet olmazsa bi bakın. Sycrox alacaktım ama 8000 Hz ile işim yok. Aynı zamanda değiştirilebilir switch olayı hoşuma gitti uzun ömürlülük açısından iyi olur. Neyse ben yine MongSeek M1 modelinde kalacağım gibi. Umarım sorun çıkartmaz.

Bir de MongSeek'in yazılımı Akko'ya göre ne kadar kötü?

Alüminyum şart ise M1 v5 hala iyi bir seçenek, mouse için ise değiştirilebilir switch yerine kaliteli switch kullanılan modeller daha iyi olabilir. 36000 DPI'nin muhtemelen sanal olarak eklendiğini düşünüyorum, uzun ömürlülük düşünüyorsanız ASUS gayet iyidir tabii ki.

Bir de Mongseek'in yazılımı Akko'ya göre ne kadar kötü?

Kötü değil, ortalama sayılır. Birçok klavyede kullanılan ile aynı yazılım. Sadece logolar değişiyor.

Şu anki faremi 1400 DPI olarak ayarladım. Çok da önemi yok sanki. İlk modelinde takılma gibi sorunlar yapıyormuş sensörü galiba ama bu modelde öyle bir problem okumadım. Malzeme kalitesi iyidir değiştirilebilir switch özelliği de var yeterli bir mause. Rekabetçi olarak arada Fortnite oynuyorum çok nadir de CS giriyorum. Gerek yok bence daha üst farelere. Klavye için de durum aynı. Aluminyum olayı olmasa Akko 5070B alır geçerim.

Bence hala 1500 TL fazla vermeye gerek yok gibi hocam, piano V3 Pro Special Edition versiyonu düz piano V3 Pro'dan daha iyi. Mouse için ise kullanımınıza göre ASUS yeterlidir diye düşünüyorum.

Bence hala 1500 TL fazla vermeye gerek yok gibi hocam, piano V3 Pro Special Edition versiyonu düz piano V3 Pro'dan daha iyi. Mouse için ise kullanımınıza göre ASUS yeterlidir diye düşünüyorum.
Bu modelin siyahının Piano Switch kullananını bulamadım GamingGen üzerinde. Var mı ki?

Special Edition ve normali arasında çok fark var mı ki hocam?

Muhtemelen materyal farkı var, Special Edition tamamen pom olmuş gibi duruyor. Eğer öyle ise Gateron smoothie switchlerden bile daha tok ses verecektir.

Sanırım piano V3 Pro Special Edition clacky dediğimiz ses profiline uyuyor, benzer bir switchin ses testine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Bu arada bir sorum olacaktı. Artık hangi klavyeyi alırım bilmiyorum ama kablo ile kullanacağım. Kablo ile de sürekli bataryalar şarj durumda olacak. Önemli bir sorun mu sizce bu durum?

Bu arada bir sorum olacaktı. Artık hangi klavyeyi alırım bilmiyorum ama kablo ile kullanacağım. Kablo ile de sürekli bataryalar şarj durumda olacak. Önemli bir sorun mu sizce bu durum?

Yeni klavyeler için hayır, batarya sürekli şarj olmuyor. %100'den sonra güç direkt anakarta veriliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…