Öyle duruyor. Aşağıdaki mouse pad ile sırıtmaz herhalde.
Hissiyat farkı nasıl acaba? Sesleri benziyor gibi videoda.
Herhangi bir hissiyat farkı yok, ikisi de linear yani tepkimesiz switch.
Öyle duruyor. Aşağıdaki mouse pad ile sırıtmaz herhalde.
Hissiyat farkı nasıl acaba? Sesleri benziyor gibi videoda.
Bu Piano switch icin gercekten piyanoya basiyormus gibi hissettiriyor falan diyorlardi.Herhangi bir hissiyat farkı yok, ikisi de linear yani tepkimesiz switch.
Bu piano switch icin gercekten piyanoya basiyormus gibi hissettiriyor falan diyorlardi.![]()
Yani anlamiyorum simdi. Dracula, Piano ve yellow switch arasinda siralama yapacak olursaniz nasıl olurdu? Ses disinda bir fark olmaz mi diyorsunuz?Piyano tuşlarının hissiyatıyla aşağı yukarı linear switchlerin hissiyatı aynı, o yüzdendir diye düşünüyorum fakat çok doğru bir tabir olmamış.
Ses olarak biraz fark var ama hissiyat olarak hocamın dediği gibi çok bir fark olduğunu sanmıyorum, zaten basış kuvvetleri arasında da aman aman bir fark yok.Hissiyat farkı nasıl acaba. Sesleri benziyor gibi videoda.
Yani anlamıyorum simdi. Dracula, piano ve yellow switch arasinda siralama yapacak olursaniz nasıl olurdu? Ses disinda bir fark olmaz mi diyorsunuz?
Ses olarak biraz fark var ama hissiyat olarak hocamın dediği gibi çok bir fark olduğunu sanmıyorum, zaten basış kuvvetleri arasında da aman aman bir fark yok.
Eki Görüntüle 2446623Eki Görüntüle 2446624
Ya renge ya da switch'e bağlıyım o zaman. İki klavyeyi biraz inceleyeyim. 3 gündür günün çeyreğini klavyelere bakarak geçiriyorum herhalde. Çok kurcalamak kafayı bozuyor.Ses dışında hissiyatta neredeyse hiçbir fark olmaz. Benim sıralamam;
Piano SE
Cream yellow V3 Pro
Dracula
Şeklinde olurdu.
Creamy yellow V3 Pro adından da anlaşılacağı gibi creamy bir ses profili sunuyor, ben beğeniyorum fakat pianonun ses profili de bu fiyat aralığında mükemmel bir fırsat gibi geliyor.
Bir de, dracula switchlerde gördüğüm kadarıyla bir hava deliği mevcut. Factory lubed geliyorsa zamanla bu delikten akma yapıp büyük problemlere sebep olabilir.
Amazon üzerinde 2 yıldız altındaki yorumların neredeyse tuşların bozulduğu söylenmiş Akko klavyelerde. Böyle bir durum varsa neden kimse bahsetmiyor ki?Ses dışında hissiyatta neredeyse hiçbir fark olmaz. Benim sıralamam;
Piano SE
Cream yellow V3 Pro
Dracula
Şeklinde olurdu.
Creamy yellow V3 Pro adından da anlaşılacağı gibi creamy bir ses profili sunuyor, ben beğeniyorum fakat pianonun ses profili de bu fiyat aralığında mükemmel bir fırsat gibi geliyor.
Bir de, dracula switchlerde gördüğüm kadarıyla bir hava deliği mevcut. Factory lubed geliyorsa zamanla bu delikten akma yapıp büyük problemlere sebep olabilir.
Switchle alakalı olduğunu düşünmüyorum. Çünkü sadece bir model switchte olacak bir şey değil. Ayrıca cream yellowlar en popüler olan akko switchlerden biri. O yüzden sorun olsa dediğiniz gibi konuşan daha çok kişi olurdu diye düşünüyorum ama böyle yorumlar yapıldıysa bir ihtimal switchler de sorunlu olabilir. Tekrardan biraz araştıracağım hocam.Sorun switch kaynakli sanirim. Her markada olabilir de niyeyse Akko'da fazla gibi
Son olarak Yunzii B75 Pro hakkindaki goruslerinizi de ogrenmek isterim. 5075B Plus yerine tercih edilir mi mesela? Bir de bu klavye Akko'nun switchlerini desteklemiyor degil mi?Switchle alakalı olduğunu düşünmüyorum. Çünkü sadece bir model switchte olacak bir şey değil. Ayrıca cream yellowlar en popüler olan akko switchlerden biri. O yüzden sorun olsa dediğiniz gibi konuşan daha çok kişi olurdu diye düşünüyorum ama böyle yorumlar yapıldıysa bir ihtimal switchler de sorunlu olabilir. Tekrardan biraz araştıracağım hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.