Monster 240 Hz monitöre su kaçtı

mrkaki

Yoctopat
Daha fazla  
Monitör
Monster 240Hz
Merhaba. 30dk önce monitörüme su kaçti. Ekran kısmını hemen sildim. Ekranın gidip gelmeye başladığını fark edince direkt fişini çektim ve içini açtım. Su giren yeri güzelce kuruladim ve geri kapattim. Kaç saat kapali kalmali? Veya ne yapmaliyim? Komple ekrani açamam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. 30dk önce monitörüme su kaçti. Ekran kısmını hemen sildim. Ekranın gidip gelmeye başladığını fark edince direkt fişini çektim ve içini açtım. Su giren yeri güzelce kuruladim ve geri kapattim. Kaç saat kapali kalmali? Veya ne yapmaliyim? Komple ekrani açamam.

İçine giren suyu temizlediğinize eminseniz açıp test edin.

Kontrol ettiniz mi? Çalışıyor mu?

Hayir dün gece yaşandi ekranin altindan girdi neyse ki Monster orayi vidali yapmis açtım hemen kuruladim. Oksitlenme yapmaz mi içine kaçtiysa?

Değilim işte kısa devre yapar diye korkuyorum.

Dünden beri dik şekilde duruyorsa sıvı illaki akmış ya da buharlaşmıştır, test etmeden bilemezsiniz.

Gaza gelip açtım ve sorunsuz açıldı bir şey çikar mi sizce? Bu seneyi idare etse yeter zaten YKS var bu sene.

Dosya Ekleri

• 20230909_132353.jpg
    20230909_132353.jpg
    195,5 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleyen: Moderatör:
Gaza gelip açtım ve sorunsuz açıldı bir şey çikar mi sizce? Bu seneyi idare etse yeter zaten YKS var bu sene.

Gözünüz aydın, büyük ihtimalle bir şey çıkmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı