Monster 3050 model laptop alınır mı?

Bütçe
11.000TL
Hocam fiyatlar düşerse diye konuştum aynı fiyata daha iyisini alabilecekken düşük almak mantıksız ama 3050 benim için yeter de artar bile

3 4 yıl oyun amaçlı idare etsin sonra zaten üniversiteye gideceğim çok fazla oyun oynamam. Ve bütçe dahilinde en iyisi 3050 serisi bence
Yine de liseyi çok salmayın hocam. Liseyi biraz boşlarsanız boşluğa doğru akar gidersiniz. Sonra bütün yazınız tekrarla geçer ve çöp olur.

Yine de liseyi çok salmayın hocam. Liseyi biraz boşlarsanız boşluğa doğru akar gidersiniz. Sonra bütün yazınız tekrarla geçer ve çöp olur.

Hocam zaten özel okulda okuyorum hocalarım çok yoğun çalıştırıyor 2 Temmuza kadar zorunlu ders yapıyoruz ve 10 Ağustos'ta tekrar açılacak. Üstelik 9. sınıf olmama rağmen çoğu dersten 10. sınıf konularına da geçtik istesem de salamam fakat tavsiyeniz için çok teşekkürler inşallah istediğim gibi gider her şey +

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı