Çözüldü Monster 41wh şarj yeterli mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

umutdlgc

Decapat
Daha fazla  
İçinde RTX 4050 (115W) ve 13. nesil Intel i7 (45.W) olan laptop bu değerlerde ekran kartını ve işlemciyi çalıştırıyor mu? Monster'ı olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
O değer batarya kapasitesi, adaptör gücü değil. Pildeyken elbette tam beslemez ve bu gayet doğal.
O değer batarya kapasitesi, adaptör gücü değil. Pildeyken elbette tam beslemez ve bu gayet doğal.

Çözüm

Anladım hocam, bir sorum daha olacak hazır moderatör bulmuşken. Ben bir rehber yayınladım fakat nedeni belirtilmeksizin silinmiş. Ticket attım fakat hala geri dönüş sağlanmadı yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladım hocam, bir sorum daha olacak hazır moderatör bulmuşken. Ben bir rehber yayınladım fakat nedeni belirtilmeksizin silinmiş. Ticket attım fakat hala geri dönüş sağlanmadı yardımcı olabilir misiniz?

Biletten elbet dönüş yapılıyor, detaylı bilgi oradan verilir. Bu gibi soruları rapor sisteminden de sorabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı