Monster A32 v1.2 HDR açınca ekran titriyor

UmutCalis

Hectopat
Yer
Esenyurt/İstanbul
Daha fazla  
Monitör
Monster Aryond v1.2
Monster Aryond A32 v1.2 modelinde HDR açınca ara ara ekran titriyor ve ara ara ses geliyor, nasıl desem elektrik kaçağı sesi gibi ama HDR kapatıp normal kullanırsam herhangi bir sorun olmuyor. Ben ne olduğunu anlayamadım. Bilen biri yardımcı olursa çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler (ilk defa konu açıyorum yanlış bir şey yaptıysam kusura bakmayın).

O kaçak gibi dediğin sesin adı cw sorunu. Yüksek ihtimal yük altında panel cw yapıyor. Cızzz gibi bir ses. İnceden inceden duyuluyor.

HDR açınca ekran titremesi de kablo kaynaklı olur. Daha güçlü bir bağlantı kablosu alın.

Hocam teşekkür ederim cevabiniz icin 1-2 sorum daha olacak zamaniniz varsa cw sorunun herhangi bir çözümü var mı, daha guclu bir kablodan kastiniz tam olarak nedir?

Hocam teşekkür ederim cevabiniz icin 1-2 sorum daha olacak zamaniniz varsa cw sorunun herhangi bir çözümü var mı, daha guclu bir kablodan kastiniz tam olarak nedir?

CW'nin çözümü yok. Bazı monitörlerde MPRT açtığında oluyor. Sizdekin de HDR açınca yapmış. Yanlış anlama ama uyduruk monitörlerde olağan bir durum.

Kablo olarak bant genişliği daha kuvvetli olan iletkeni yüksek HDMI'ya da DP almanız lazım.
DP kablosu tavsiyemdir. 1.2 DP en az kullanılmalıdır. Kalitesiz HDMI kablolar da bu titreme yaşanabiliyor.

Yeni kablo aldın sorun devam ederse monitör sorunludur.

CW'nin çözümü yok. Bazı monitörlerde MPRT açtığında oluyor. Sizdekin de HDR açınca yapmış. Yanlış anlama ama uyduruk monitörlerde olağan bir durum.

Kablo olarak bant genişliği daha kuvvetli olan iletkeni yüksek HDMI'ya da DP almanız lazım.
DP kablosu tavsiyemdir. 1.2 DP en az kullanılmalıdır. Kalitesiz HDMI kablolar da bu titreme yaşanabiliyor.

Yeni kablo aldın sorun devam ederse monitör sorunludur.
zamanınızı ayırdığınız için teşekkür ederim hocam çok saolun

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı