İade mümkün olacağını sanmıyorum. En fazla değişim yaparlar ancak yine Clevo kasa olacağından ısınma problemi olacaktır.
Soğutucu kullanıyor musunuz cihazın altında? Eğer kullanmıyorsanız aşağı da ki ürünü öneririm -10 derece gibi bir performans alıyorum ben T7 20.3 cihazımda.
TX V-MAX TXACNBVMAX 5 Fanlı 6 Yükseklik Ayarlı Notebook Soğutucu modelleri en ucuz fiyat seçenekleriyle Cimri.com'da! TX V-MAX TXACNBVMAX 5 Fanlı 6 Yükseklik Ayarlı Notebook Soğutucu modellerinin ürün ve yorumlarını karşılaştır, en uygun fiyatını kaçırma.
www.cimri.com
Bunun dışında ThrottleStop programını kullanarak işlemci GHz lerinizi düşürebilirsiniz veya Turbo Booster'ı kapatıp sıcaklıkta ciddi derecede düşüş sağlayabilirsiniz.
Not: Turbo Booster'i kapattığınızda FPS değerlerinizde düşüş olur bu düşüş Valorant'ta bayağı yüksek oluyor ancak RDR2, GTA 5 gibi oyunlarda 10-15 FPS kaybı kadar oluyor (En azından benim cihazımda böyle)
ThrottleStop is a small application designed to monitor for and correct the three main types of CPU throttling that are being used on many lapto