Monster A5 V12.1 Turbo Fanın Otomatik Kapanması

• Konuyu başlatan Waltz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 6.637
Arkadaşlar elimde Monster'ın Abra A5 V12.1 modelli laptopu var. Laptopun turbo fanını oyunda iken FN + 1 kombinasyonu ile açtığımda belli bir süre sonra kendiliğinden duruyor. Bazı oyunlar gerçekten sistemi yoruyor, ondan dolayı da oyundayken sürekli fanı açık tutmak istiyorum ama böyle bir sorunla karşılaştım. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler şimdiden.

Sorunu çözebildiniz mi? Aynı sorundan muzdaripim bende bir cozum bulamadım siz cözdünüz mü

Aynı sorun devam ediyor fakat bir kaç oyunda yapmıyor artık zaten çok fazla oyun yüklü değil. Kendi otomatik ayarlıyor fan hızını.

Aynı sorun devam ediyor fakat bir kaç oyunda yapmıyor artık zaten çok fazla oyun yüklü değil. Kendi otomatik ayarlıyor fan hızını.
Aynı sorunu yaşadığım için teknik servis ile görüştüm mailleştim telefonlaştım kısaca verdikleri cevap şu şekilde -Turbo fan gerektiğinde çalışıyor siz çalıştırınca bir süre sonra gerekmediğini düşünüyor ve kapanıyor sürekli çalışması söz konusu değil.
Bana mantıksız geldi bu cevap turbo fan kendi çalışacaksa fn 1 olayı niye var makinelerde kaldı ki ayrıca masaüstünde turbo fan takır takır çalışıyor oyunlara girince 2-3 dakika kadar çalışıp kapanıyor

Aynı sorunu yaşadığım için teknik servis ile görüştüm mailleştim telefonlaştım kısaca verdikleri cevap şu şekilde -Turbo fan gerektiğinde çalışıyor siz çalıştırınca bir süre sonra gerekmediğini düşünüyor ve kapanıyor sürekli çalışması söz konusu değil.
Bana mantıksız geldi bu cevap turbo fan kendi çalışacaksa fn 1 olayı niye var makinelerde kaldı ki ayrıca masaüstünde turbo fan takır takır çalışıyor oyunlara girince 2-3 dakika kadar çalışıp kapanıyor
Aynen öyle çok sıkıntı çıkarmaz zaten düzenli olarak temizletirsen cihazı. En çok zorlayan PUBG'de bile GPU 70°'yi geçmiyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı