Monster A5 v6.2 vs ASUS X550VX

Diyaror

Hectopat
Ben bir laptop almayı düşünüyorum fakat şöyle bir durum var.

[BGCOLOR=transparent]Monster - [/BGCOLOR][BGCOLOR=transparent]A5 v6.2 [/BGCOLOR]

[BGCOLOR=transparent]DDR3 - 8 GB RAM i7 6700HQ[/BGCOLOR]
GGDR5 - 4 GB GTX 950M
240 GB SSD M.2 SATA
IPS Mat Ekran
Çift fan Plastik sert alaşım (tam bilmiyorum)
[BGCOLOR=transparent]CSGO 60-90 FPS [/BGCOLOR]

ASUS X550VX

[BGCOLOR=transparent]DDR4 - 12 GB RAM i7 6700HQ[/BGCOLOR]
GDDR5 - 2 GB GTX 950M
120 GB SSD
TN LED panel
Tek fan alüminyum kasa CSGO 170-200 FPS

[BGCOLOR=transparent]Ekran kartı daha güçlü olduğu halde neden CSGO düşük alıyor bu Monster?[/BGCOLOR]

[BGCOLOR=transparent] ASUS garantisi yeni bitti Monster garanti 1 yıl civarı var 2. El alacağım hangisini almalıyım fiyata gelecek olursak aynı fiyat ikisi de Monster yok plastikmiş falan yazılımla daha güçlü gösteriyorlar. PC gücünü falan diye okudum bazı şeyler X550VX'ye kronik sorunlar varmış ama biliyorsunuz kimse yoğurdum ekşi demez [/BGCOLOR]:)[BGCOLOR=transparent] Satıcılara ne kadar söylesem de hiç bir sorun yokmuş. Arkadaşlar kararsızlık içindeyim lütfen yardımcı olur musunuz?[/BGCOLOR]

Son düzenleyen: Moderatör:
Monster a5 v12.1.2 almanı öneririrm. Diğer iki laptop ise eğer performans bakımından soruyorsan GTX960m olanı al. Yeni nesil olsun ve garantisi olsun diyorsan GTX 950m olanı al, bu üç laptoptan benim tavsiyem kesinlikle GTX 1050 olan model.

Monster a5 v12.1.2 almanı öneririrm. Diğer iki laptop ise eğer performans bakımından soruyorsan GTX960m olanı al. Yeni nesil olsun ve garantisi olsun diyorsan GTX 950m olanı al, bu üç laptoptan benim tavsiyem kesinlikle GTX 1050 olan model.
Gtx 960 perfonmans için aldım fiyelim kaç yıl götürür beni 2 yıl olmuş bile ama 2. Çok fark varmıdır acaba 960 ile 950 arasında
Gtx 960 perfonmans için aldım fiyelim kaç yıl götürür beni 2 yıl olmuş bile ama 2. Çok fark varmıdır acaba 960 ile 950 arasında
Yani çok fark derken şuanki 2 yıl geçmiş 960m vs 1 yılı olmuş 950m

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı