Monster A7 Abra 13.2 satıp Monster T7 20.4 ya da 24.1 almak

uguraida

Hectopat
Selam arkadaşlar, elimdeki Monster A7 Abra 13.2 16 GB 17.3 ekran satıp. Monster T7 v20.4 ya da 24.1 aynı şekilde 16 GB 17,3 ekran almak mantıklı mı, elimdeki cihazın 8 ay garantisi var ve alacağım cihazlarında garantileri az süre de olsa devam ediyor kendi cihazımı 17 civarında satıp 21, 22 bin TL cihazları almak mantıklı mı?

Monster almak mantıklı değil. Laptop şart değilse o paraya mis gibi kasa alınır. İlla laptop olacaksa HP'nin veya Lenovo'nun modellerine bakabilirsiniz. Ama Monster kesinlikle önermiyorum.

Ne gibi sorun yaşamıştınız.

İlk aldığım cihazın ekran kartı sorunluydu, yüksek gereksinim isteyen oyunlarda grafik bozuluyor, ekran kararıyordu. Ben bunu bu sebepten dolayı 3 kere servise götürüdüm, bir sorun yok ışık sızması dediler. Halbuki ışık sızması siyah renklerde oluyor. 4. götürüşümde cihazı değiştirttim onu da arkadan çıkarıp içine sığmayan Monster yazılı siyah poşetle verdiler. Eve gittim W11 kurdum, cihaz Bluetooth, Wi-Fi modülünü görmüyor. Sıfır dedikleri ürüne bak. Aldım yine götürdüm, kaba kaba iade istediğimi de söyledim eve dönerken iade mesajı geldi. Monster benim 3 ayımı çaldı, kim bilir servislerine gideceğim diye yollarda kaç saat kaybettim. Psikolojiden bahsetmiyorum bile. Gördüğüm her yerde de Monster'ı gömüyorum.

İlk aldığım cihazın ekran kartı sorunluydu, yüksek gereksinim isteyen oyunlarda grafik bozuluyor, ekran kararıyordu. Ben bunu bu sebepten dolayı 3 kere servise götürüdüm, bir sorun yok ışık sızması dediler. Halbuki ışık sızması siyah renklerde oluyor. 4. götürüşümde cihazı değiştirttim onu da arkadan çıkarıp içine sığmayan Monster yazılı siyah poşetle verdiler. Eve gittim W11 kurdum, cihaz Bluetooth, Wi-Fi modülünü görmüyor. Sıfır dedikleri ürüne bak. Aldım yine götürdüm, kaba kaba iade istediğimi de söyledim eve dönerken iade mesajı geldi. Monster benim 3 ayımı çaldı, kim bilir servislerine gideceğim diye yollarda kaç saat kaybettim. Psikolojiden bahsetmiyorum bile. Gördüğüm her yerde de Monster'ı gömüyorum.
Bu arada verdikleri ikinci cihazda da bahsettiğim sorun devam ediyordu.

Notebook ve 17,3 ekran olması şart ama en uygun görünen Monster gibi duruyor şu an değiştirmem konusundaki tavsiyeleriniz nedir elimdeki ile 2,3 yıl devam edip sonra mi değiştirsem.

Tongfang mongfang

Kuyruk acını kendine sakla, şu cümlenden de ne kadar bilgi sahibi olduğun ortaya çıkıyor. Marka kötülemeye gerek yok model kötüleyebilirsin. Diğer markaların da kronik sorunlu modellerini de aratıp internetten bulabilirsin, sorunlu modeller sadece Monster'e özel değil. 20.4 Sorunsuz bir modeldir araştırıp öğrenebilirsin, gelip direk "Monster alınmaz ya çok kötü" triplerine girmeye gerek yok. Bir şey hakkında yorum yaparken ya bilgin olmalı ya da birincil elden denemiş olmalısın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı