Monster Abra 13.1'de yüksek CPU kullanımı

Dün bu konu ile ilgilenirken zaten format atmayı düşünüyordum. Format sonrası CPU kullanımı oldukça düştü şuan oyun modunda Opera ve Rockstar Games Launcher açık %10 kullanımda 50-60 derece. ThrottleStop ile -125 voltaj kıstım. Yalnız XTU ile olan rehber videoları hep eski sürüm. Bende bu sürümde voltaj kilidini nasıl açıyoruz bulamadım yardımcı olabilir misiniz?
Voltaj kilidi varsa siz nasıl -125 Offset Voltage olarak ayarladınız?
Biraz daha açık konuşur musunuz tam anlayamadım.

Voltaj kilidi varsa siz nasıl -125 Offset Voltage olarak ayarladınız?
Biraz daha açık konuşur musunuz tam anlayamadım.
ThrottleStop ile yaptım, fakat bu uygulamada da bilgisayarı kapatıp açınca ayarlar sıfırlanıyor. XTU ile de fotoğraftaki gibi kilitli kalıyor değiştiremiyorum.
1629904142597.png

ThrottleStop ile yaptım, fakat bu uygulamada da bilgisayarı kapatıp açınca ayarlar sıfırlanıyor. XTU ile de fotoğraftaki gibi kilitli kalıyor değiştiremiyorum.Eki Görüntüle 1148287
Zaten her programda sistem açılıp kapanınca ayarlar eski haline döner. Ve XTU her sistemde destek vermez. ThrottleStop bu yüzden daha çok önerdiğimiz bir program.

Güncelleme: Monster Kontrol Merkezinden tasarruf veya dengeli moduna aldığınızda normal işlemci kullanımı %20 olduğunu var sayın ama orada %40 gibi gösteriyor diyebilirim. Yani olması gerektiği gibi sınırlandırma yapıyor. Buda performans kaybına sebep oluyor. Ben dengeli modda kullanıyorum aynı anda 2-3 tane işlem yapmak istediğimde oyun moduna alıyorum, aksi taktirde işlemci kullanımı arttığı için performans kaybı oluyor. Böyle bir sorun yaşayan arkadaşlar bir de bu şekilde deneyebilir. İşlemci sıcaklığında ise Windows'u 2009 sürümüne aldım ve Monster'ın sitesindeki driverları yükledim ve bakım sonra boşta 80 dereceden 55-60'a kadar düştü.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı