Monster Abra 20.4 modeli alınır mı?

Bütçe
30.000TL
Ucuza yakaladığını kap geç usta hiç sorgulama, sorun çıkarsa ararsın hallederler sorun olmaz. Kafan raht olsun.
Aynen öyle. 5K'lık GPU bir anda 8K oluyor.

Ben world of warships de yüksek grafik lerde
Kullanacağım sizce Forza 5 ve Marvels spidermanda yüksek ayarlarda oynayabilirmiyim 23.3.4 ile.
Evet.

Ayrıca noldu @Bruz efendi. Buldun mu Nitro5 darboğazı.

Bu Bruz denilen kullanıcı dikkafalının önde gideni. Eğer yazdığı mesajları okursanız anlarsınız.

Cevap bekliyorum Nitro5'in darboğaz örneği için Bruz efendi. @Xevanior bir bakarmısınız ?

Kardeşim atıp tutmak yerine bana darboğaz örneği at Victus'a ait. Cihazın elimde değil testini yapmamı mı bekliyorsun 😀?

@555108 ben de katılıyorum dediklerine, Tulpar + denilen ekipmanlar alınabilir.

Tulpar'ın stok macunu kalitesiz olduğu için sıcaklıklardan memnun kalmayabilirsin, bu durumda macun değiştirmen lazım.

Macunu unuttum iyi hatırlattınız hocam. Macun için ekstra macun alıp teknik servisteki yetkili arkadaşlara kullanmalarını söyleyebilirsiniz.
Elimde Thermal Grizzly vardı, rica ettim kırmadılar sağ olsunlar.

Kardeşim atıp tutmak yerine bana darboğaz örneği at Victus'a ait. Cihazın elimde değil testini yapmamı mı bekliyorsun 😀?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Al, bunlar sadece birkaçı.

@555108 ben de katılıyorum dediklerine, Tulpar + denilen ekipmanlar alınabilir.

Tulpar'ın stok macunu kalitesiz olduğu için sıcaklıklardan memnun kalmayabilirsin, bu durumda macun değiştirmen lazım.
MX6 veya NTH2 çok iyi olur.

Al, bunlar sadece birkaçı.

MX6 veya NTH2 çok iyi olur.

Attığın cihazların ikisi de Thermal Throttle yiyor bunu biliyorsundur herhalde.

Throttle sonrası ne oluyor biliyosundur umarım.

?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı