Monster notebookum FPS düşük veriyor. Ne yapmalıyım? Abra7v.12.2 /RAM 8/ekran kartı GTX 1650 ti/i5 10.nesil CS:GO'da 100 90 FPS alıyorum. Bana düşük gibi geldi. Normal mi bu FPS?
Monster notebookum FPS düşük veriyor. Ne yapmalıyım? Abra7v.12.2 /RAM 8/ekran kartı GTX 1650 ti/i5 10.nesil CS:GO'da 100 90 FPS alıyorum. Bana düşük gibi geldi. Normal mi bu FPS?
ultrada oynuyorumHocam oyun içi ayarlarınızı yazın.
ama arkdaşımın ekran kartı benden düşük 1650 ti değil sadece rami 16 190 200 fps alıyor ram bu kadar farkediyormuEğer yüksek ayarlarda oynuyorsanız normal.
Hocam oyun içi ayarlarınızı yazın
neden öyle dedinki şuan gayet memnunumsıradan bir monster notebook vakası...
Ultra'da oynuyorum.
Ama arkadaşımın ekran kartı benden düşük 1650 Ti değil sadece RAM'i 16 190 200 FPS alıyor RAM bu kadar farkediyor mu?
Neden öyle dedinki şu an gayet memnunum.
RAM'dan kaynakli olabilir 1920X1080 en yüksek ayarlarda ben o FPS'ler normal sıcaklık değerleri b
RAM'dan kaynakli olabilir 1920X1080 en yüksek ayarlarda ben o FPS'ler normal sıcaklık değerleri nasıl?
ben ekran kartı ramden daha çok farkeder zannediyordum
bende anlamadım vallahaBenim de aynı sorunum var sıcaklık değerlerim 60-65 arası en fazla 70 derece gördüm lol de 60-70 fps alıyorum düşük veya yüksek ayar fark etmiyor sizce sorun ney ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.