Monster Abra A5 12.1 vs MSI GL62M-7RD-609XTR

Yusuf B.

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar uzun araştırmalar sonucunda bu iki oyun bilgisayarı arasında kaldım.

Abra A5 V12.1 15.6" Oyun Bilgisayarı

MSI GL62M 7RD-609XTR Intel Core i5 7300HQ 8GB 1TB GTX1050 Fiyatı

Açıkcası biraz Monster beni korkutuyor, çok şikayet okudum.
MSI'da biraz daha tuzlu geliyor ve VRAM'ı Monster'dan daha az.

İki markanın da artısını eksisini yazıp beni yönlendirir misiniz? Özellikle bu bilgisayarlara sahip insanlar yorum öncelikli yardımcı olurlarsa sevinirim.

Şimdiden Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
O çoğu kişi genelde diğer markalar tarafından parayla yollanmış elemanlar oluyor aynısı diğer markalar için de geçerli adam diyor Monster'ın şu ürününü kötüle sana X miktarda para verelim o da atıyor botları kötülüyor aynısını MSİ için de yaptırıyorlar Sapphire için de Asus için de.

Monster'ın yeni kasa bilgisayarlarının Showroom'larında olan modellerinin hepsini Kadıköy şubelerinde inceledim ve memnun kaldım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O çoğu kişi genelde diğer markalar tarafından parayla yollanmış elemanlar oluyor aynısı diğer markalar için de geçerli adam diyor Monster'ın şu ürününü kötüle sana X miktarda para verelim o da atıyor botları kötülüyor aynısını MSİ için de yaptırıyorlar Sapphire için de Asus için de.

Monster'ın yeni kasa bilgisayarlarının Showroom'larında olan modellerinin hepsini Kadıköy şubelerinde inceledim ve memnun kaldım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bende bu hafta içi İstanbul'a gidip bakacağım. Muhtemelen alıcam, zaten memnun kalmazsam iade işlemlerinde sorun olmuyormuş galiba. Alıp kullanıcam memnun kalmazsam iade ederim diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı