DADEKEKİVEVEYA
Kilopat
Daha fazla
Yaklaşık bir hafta kadar önce Monster Abra A5 13.1 satın aldım. Oyun oynarken bir sıkıntısını görmedim fakat Youtube'dan (internetten herhangi bir film açtığımda da oldu) video açtığımda ekran aniden kararıp tam ortada yeşil dikdörtgen bir şey çıkıp kendine geliyor. Bu olay anlık oluyor. Bir kerede aygıt yöneticisinden ekran kartlarının altında ünlem çıkmıştı devredışı bırak-etkinleştir yaparak sorunu çözdüm en azından çözdüğümü sandım ünlemler kayboldu. Sorunun neden kaynaklandığını anlayamadığım için Monster'a mail gönderdim ne yazık ki cevap vermediler. Bende telefondan aradım beni tam olarak 30 dakika boyunca telesekreterde oyalayıp aniden kapandı. Tekrar aradığımda ise mesai saatleri dışında olduğumuzdan size yardımcı olamıyoruz dendi. İnternet sitelerinde 19:00 saatine kadar ulaşabileceğimi yazmışlar 18:30 da mesai saati dışındasınız diyor. Monster'a da ayrıca teşekkür ederim bu ilgisizliği için.
Dipnot: Ekran kartı güncelleştirmelerini yaptım. Windows 10 Pro kullanıyorum. Ürün anahtarım orjinal. Flashplayer son sürümünü kurdum.
Dipnot: Ekran kartı güncelleştirmelerini yaptım. Windows 10 Pro kullanıyorum. Ürün anahtarım orjinal. Flashplayer son sürümünü kurdum.
Son düzenleyen: Moderatör: