Monster Abra A5 15.4 Anakart Değişimi 2400 TL

Mehmetm

Hectopat
Merhabalar, bir gün Monster laptopum açılmadı, ben de mağazasına gönderdim. 15 gün sonunda haber geldi. Anakart yanmış, 2400 TL masraf çıkıyormuş. Normalde garantisi olduğu için ücretsiz yapılacakmış, sadece merakımdan soruyorum. Abra A5 15.4 modeli var. İçindeki ekran kartı 1050, ekran kartı fiyatı o kadar değil. İçine Z590 gibi bir şey mi takıyorlar, anlamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarın ciğerini bile değiştiriyorlar bence ucuz bile.

Kaç sene önce de bu fiyatlardan değiştiriyorlardı hatta o zaman milletin içinde patlıyordu bozulan anakartlar fiyatlardan ötürü (5 sene önce 2000 TL olsa, bugünün 6000 TL'si yapar). Sanırım biraz eskice bir model olduğundan fiyatı da sabit kalmış.

Kaç sene önce de bu fiyatlardan değiştiriyorlardı hatta o zaman milletin içinde patlıyordu bozulan anakartlar fiyatlardan ötürü (5 sene önce 2000 TL olsa, bugünün 6000 TL'si yapar). Sanırım biraz eskice bir model olduğundan fiyatı da sabit kalmış.

Bence de öyle 0 bir PC alsa daha pahalıya patlar

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı