Monster Abra A5 15.5 için 500 TL RAM önerisi

papazinpilavi

Hectopat
Monster A5 15.5 bilgisayarım için 2666MHz 8GB RAM eklemesi yapacağım. CPU-Z bilgilerini koydum aşağı. Bütçem en fazla 500 lira. Hangi model marka uygun olur, yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• ram.png
    ram.png
    61,8 KB · Görüntüleme: 58
  • ram2.png
    ram2.png
    47,6 KB · Görüntüleme: 62
Monster A5 15.5 bilgisayarım için 2666MHz 8GB RAM eklemesi yapacağım. CPU-Z bilgilerini koydum aşağı. Bütçem en fazla 500 lira. Hangi model marka uygun olur, yardımcı olursanız sevinirim.

Burada uyumlu ram ve ssd'ler var.

Bu rami uyumludur alabilirsin.

Tavsiyem trendyol n11 gibi yerlerden ram alma sahte olma veya 2.el çıkma olma ihtimali var.

Kingston'da resmi dağıtıcılar burada yazıyor. Alacağın markanın sitesinden de benzer şekilde bakabilirsin. Vatandan alırsan sanırım montajını da yaparlar.

Burada uyumlu ram ve ssd'ler var.

Bu rami uyumludur alabilirsin.

Tavsiyem trendyol n11 gibi yerlerden ram alma sahte olma veya 2.el çıkma olma ihtimali var.

Kingston'da resmi dağıtıcılar burada yazıyor. Alacağın markanın sitesinden de benzer şekilde bakabilirsin. Vatandan alırsan sanırım montajını da yaparlar.
Hocam önermiş olduğunuz Kingston modelini Bilendal.com üzerinden 2 gün önce sipariş ettim. Çok ilgililer ve gayet güzel ve güvenilir bir şekilde kargolanmıştı . Bilgisayarıma taktım herhangi bir uyumsuzluk sorunu görmedim mavi ekran vs. Şimdilik çok memnunum. Performans artışı cidden oldu teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı