papazinpilavi
Hectopat
Monster A5 15.5 bilgisayarım için 2666MHz 8GB RAM eklemesi yapacağım. CPU-Z bilgilerini koydum aşağı. Bütçem en fazla 500 lira. Hangi model marka uygun olur, yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam önermiş olduğunuz Kingston modelini Bilendal.com üzerinden 2 gün önce sipariş ettim. Çok ilgililer ve gayet güzel ve güvenilir bir şekilde kargolanmıştı . Bilgisayarıma taktım herhangi bir uyumsuzluk sorunu görmedim mavi ekran vs. Şimdilik çok memnunum. Performans artışı cidden oldu teşekkür ederim.Monster Abra A5 V15.5 Notebook - Monster Abra A5 V15.5 Notebook Uyumlu Ürünler / Bilendenal.com Doğru ürünü bilendenal
Monster Abra A5 V15.5 Notebook Uyumlu Ürünler Masaüstü, Dizüstü ve Sunucular için RAM , SSD , HDD ve Kızaklar ve Server, Bilgisayar Bileşenleri, Bigboy, Kingston, Samsung, Transcend Resmi Satıcısıbilendenal.com
Burada uyumlu ram ve ssd'ler var.
Kingston 8GB DDR4 3200MHz CL22 Notebook Rami - KVR32S22S6/8
KVR32S22S6/8 Kingston 8GB DDR4 3200MHz CL22 Notebook Rami Bilendenal.com dan sisteminize uyumlu ürünü, uygun fiyatla şimdi alın!bilendenal.com
Bu rami uyumludur alabilirsin.
Tavsiyem trendyol n11 gibi yerlerden ram alma sahte olma veya 2.el çıkma olma ihtimali var.
![]()
Nereden Alinir
Kingston, dünyanın her yerinde büyük perakendecilerde satılmaktadır. Markalı bellek, flash ürünleri, katı hal sürücüler, ve ValueRam/HyperX bellek alanında aradığınızı bulun.www.kingston.com
Kingston'da resmi dağıtıcılar burada yazıyor. Alacağın markanın sitesinden de benzer şekilde bakabilirsin. Vatandan alırsan sanırım montajını da yaparlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.