LGS öğrencisi ders çalışamıyorsa ne yapmalı?

Meslekte ne yapacağım cok bilmiyorum o tarafi hocam anlatir misin sana zahmet galiba ön yargılı yaklasmisim.
Bak iyi bir meslek lisesine gidersen bu tarz şeyler yapabilirsin işte. Fende öğrenemezsin. Mesleğe gidip ders çalışarakda üniversiteye gidebilirsin. Benim dediğim meslekler o küfür edip yere tüküren heriflerin olduğu yerler değil.

Bak iyi bir meslek lisesine gidersen bu tarz şeyler yapabilirsin işte. Fende öğrenemezsin. Mesleğe gidip ders çalışarakda üniversiteye gidebilirsin. Benim dediğim meslekler o küfür edip yere tüküren heriflerin olduğu yerler değil.

İstanbul'da oturuyosan illa bir yer kazancam diyorsan git İTÜ mesleğe böyle projelere orada bakılır değer görür.

Hocam üniversite hiç düşünmüyorum liseden sonra çalışmak var gibi duruyor babamın dükkanı çırak ünilerle dolu o yüzden pek sıcak yaklamiyorum.

Yani basarili olamazsam çalışmak var e ünidede ders ders kafa yoracağım o yüzden bilemiyorum.

Hocam üniversite hiç düşünmüyorum liseden sonra çalışmak var gibi duruyor babamın dükkanı çırak ünilerle dolu o yüzden pek sıcak yaklamiyorum.

Yani basarili olamazsam çalışmak var e ünidede ders ders kafa yoracağım o yüzden bilemiyorum.
Mesleğe git o zaman. Fene gidip okumayacaksan anlamı yok.

Babam baykar okumamı istiyordu Selçuk bayraktarda bildigim bir adam basarili bir adam savunma sanayi falan filan onun okulunu hedef koymustum.

Abi Küçükçekmece'de oturuyorum ben neyapayim simdi lise tercihi önerebilicdnmi bana uygun.

Babam baykar okumamı istiyordu Selçuk bayraktarda bildigim bir adam basarili bir adam savunma sanayi falan filan onun okulunu hedef koymustum.

Abi Küçükçekmece'de oturuyorum ben neyapayim simdi lise tercihi önerebilicdnmi bana uygun.
Ayrı konu açabilirsin İstanbul'u bilmem. Ama üni istemiyorsan fen lisesi çok çok saçma hele 480 puan.

Ailenin geliri yüksek seviyedemi. Yani zengin misiniz?
Dükkanında birsürü kişi çalışıyor ve iphone kullanıyor. Bence öyledir.

Dostum benim fen lisesine gidip kendine bir şeyler katacak arkadaş ortamı edinme potansiyeli varken neden çocuk gidip sigara, küfür dolu Anadolu veya meslek lisesi ortamına girsin anlamıyorum hangi kafayla yazabiliyorsunuz yorumları. Lise insanın karakterinin büyük oranda şekillendiği yerdir. Düşük puanlı liselere tertemiz girmiş çocuklar sırf okul ortamı yüzünden nasıl çıktığına dair çevremde örneklerim var.

Trajikomik, bahsettiğin ortamlar her yerde var 470 puanla alan fen lisesinde alkol sigara içen arkadaşlarım var önemli olan bu ortamlara düşmemek her okulda oluyor böyle şeyler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı