Monster Abra A5 15.6 vs MacBook Pro 13

Sizce hangisi?

• Monster Abra A5

• Macbook Pro

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Kasmalar ve donmalar yaşar mıyım? Performans olarak Rendar süresini kastediyorsanız 2-3 dakikanın bir önemi fazla yok. Fakat proje yapım aşamasında önizlemede sıkıntılar yaşarsam o zaman problem işte.

Siz hangi amaçla kullanıyorsunuz Pro'nuzu? Premier, after, illüstratör gibi uygulamaları kullandıysanız memnun musunuz? Kasmalar donmalar yaşıyor musunuz?

Premier, final cut gibi edit programlarında yaşadığınız bir problem oldu mu hiç? canınızı sıkan bir şey?
Ben yazılım geliştirme amaçlı aldım. Şöyle diyeyim Adobe programlarındansa Apple'ın kendi programlarına geçerseniz iyi performans almakla kalmayıp Render süresini de fazlasıyla azaltırsınız. Adobe Programları yüklü ama kullanmadım. Gün içerisinde bir deneme yapabilirim.

Ben yazılım geliştirme amaçlı aldım. Şöyle diyeyim Adobe programlarındansa Apple'ın kendi programlarına geçerseniz iyi performans almakla kalmayıp Render süresini de fazlasıyla azaltırsınız. Adobe Programları yüklü ama kullanmadım. Gün içerisinde bir deneme yapabilirim.
desteğiniz için teşekkür ederim. Deneme yapabilirseniz eğer benim için çok faydalı olur. tekrardan teşekkürler.
Öğrenci tanıdık varsa Macbook Pro 9.800 Tl ye gelir. Ayrıca şunu söyleyeyim taşınabilirliği ve batarya ömrü nedeniyle ben de Macbook Pro aldım. Performans seni üzebilir biraz ama bunun ultrabook olduğunu unutma. Gamebook'lar gibi kaba durmaz ve hafif. Performan yüksek olsun diyorsan 16 inç versiyonlarına bakabilirsin veya MSI Prestige serisine.
hocam öğrenci tanıdık tanıdık varsa 9800 gelir demişssin. Açabilir misin biraz ? :)
Eğer oyun oynamayacaksanız dediğiniz üç öncelik için de Macbook Pro öne çıkıyor zaten.

Monster'ın işlemcisi daha güçlü olabilir, fakat o pil ömrü yetmez, yetemez. Macbook ortalama kullanımda 10 saat pil ömrü sunuyor, Monster ise 3-3.5 saat. Ağır kullanımda süreler kısalabilir.
Taşınabilirlik olarak Macbook 1.5 kg iken Monster 2.1 kg. Aradaki fark hissettirir.
Eğer küçük bir throttling sorunu olmasaydı Macbook Air'i önerecektim fakat render testlerinde Macbook Pro önde zaten Macbook Air'den.
Açıkçası kafamda hala edit arayüzündeki performansına dair soru işaretleri var.. Premier de nasıl acaba.. veya diğer adobe uygulamalarında.

Son düzenleme:
Premier, final cut gibi edit programlarında yaşadığınız bir problem oldu mu hiç? canınızı sıkan bir şey?
Bende Macbook Pro yok hocam. Ama bildiğim kadarıyla içinde İ5 8257U işlemci var ve bu işlemci de Cinebench'de yaklaşık 1600 puan civarı alıyor ki bu iyi bir değer. Tabiki bir İ7 10750H ama kötü bir performans vereceğini sanmıyorum. Ayrıca bir arkadaş Microsoft uygulamaları yok demiş ama Microsoft uygulamaları mevcut :

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bende Macbook Pro yok hocam. Ama bildiğim kadarıyla içinde İ5 8257U işlemci var ve bu işlemci de Cinebench'de yaklaşık 1600 puan civarı alıyor ki bu iyi bir değer. Tabiki bir İ7 10750H ama kötü bir performans vereceğini sanmıyorum. Ayrıca bir arkadaş Microsoft uygulamaları yok demiş ama Microsoft uygulamaları mevcut :
Evet aslında macbook pronun kendi düzenleme programları(final cut) kullanılırsa bende daha fazla verim ve performans alınabilir kanısındayım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı