Monster Abra A5 16.7 Windows 11 uyku modunda siyah ekranda kalıyor

isa soysal

Yoctopat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
Gtx 1650
İşlemci
İntel i5 11400h
Birkaç gündür laptopu uyku moduna aldığımda daha bir dakika falan geçmeden açınca ekran ya siyah olarak kalıyor, açılmıyor ya da baştan başlıyor laptop. Windows 11'in şu bazen gelen ek güncellemesini yaptım o olabilir mi? Çok sanmıyorum ama virüsten dolayi olabilir mi? Güç seçenekleri ile ilgisi de yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birkaç gündür laptopu uyku moduna aldığımda daha bir dakika falan geçmeden açınca ekran ya siyah olarak kalıyor, açılmıyor ya da baştan başlıyor laptop. Windows 11'in şu bazen gelen ek güncellemesini yaptım o olabilir mi? Çok sanmıyorum ama virüsten dolayi olabilir mi? Güç seçenekleri ile ilgisi de yok.
Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\Güç Seçenekleri güç düğmelerinin ne yapacağını seçin kısmından hızlı başlatmanız açıksa kapatıp dener misiniz bi?

Kurtarma seçeneklerinden bir önceki güncelleştirmeye geri yükleyin bilgisayarınızı son güncellemenizle ilgili uyumluluk sorunu oluşmuş olabilir.
Deniyorum

Yok hala aynı kapağını kapatıyorum iki dakika bekliyorum kaldırdığımda güç düğmesindeki ışık yanıyor biraz sonra kapanıyor tekrar başlıyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı