Çözüldü Monster Abra A5 17.2.3 M&B Bannerlord oynarken şarj olmayı kesiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

sefa34

Decapat
Daha fazla  
Merhaba,
RDR2, Uncharted, CS:GO, Detroit Become Human vb. oyunları oynarken böyle bir problemim yoktu fakat M&B Bannerlord oyununa girdiğimde laptop şarjda iken güç kesiyor, yani şarj olmayı bırakıyor. Bu da performansta sorun yaşatıyor.
Sebebini bilen var mı acaba?

Yok mudur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Kral sonunda bir çözüm buldum Control Center'dan eğlence moduna alınca şarj kesmiyor öyle fark edilir bir performans düşüşüde olmuyor. Neden bilmiyorum performans modundayken böyle bir sorun oluyor. Ben de bir reisten öğrendim.

Bilgisayarı Control Center'dan eğlence moduna alıp oynuyorum ve şarj kesme yapmıyor. Ayrıca bir performans düşüşü de fark etmedim.

Selam,
Fan ayarlarını paylaşabilir misin?

Kral sonunda bir çözüm buldum Control Center'dan eğlence moduna alınca şarj kesmiyor öyle fark edilir bir performans düşüşüde olmuyor. Neden bilmiyorum performans modundayken böyle bir sorun oluyor. Ben de bir reisten öğrendim.

Bilgisayarı Control Center'dan eğlence moduna alıp oynuyorum ve şarj kesme yapmıyor. Ayrıca bir performans düşüşü de fark etmedim.

Çözüm

Çözümü buraya yazmıştım.

Merhaba bende de aynı problem var. Çözüm bulan var mı? Teknık servıse gonderıyorum problem yok dıyor cıhazda. Satısa çıkaracağım en sonunda alan olacak mı bılmıyorum ama yıne de sansımı deneyeceğim. Eger cozum bulan varsa yazsın lutfen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…