Monster Abra A5 17.2.3 prizden çekince kapanıyor

AyhanEge16

Decapat
Daha fazla  
Monster Abra A5 17.2.3 kullanıcısıyım. 2021 Ağustos ayında aldığım bir cihaz sanırım pili beni 3 yıl götürdü. Şarj kablosunu çektiğim an kapanıyor ve tekrar şarja takıp geri açtığımda pil için %0 yazıyor ve 2 dakika sonra %100 yazıyor. Ardından pil simgesi kayboluyor. İşletim sistemim Windows 11. sorun çözülür mü yoksa el cebe mi gidiyor?

Hocam ayni durum telefonumda basima gelmisti 2-3 yil once sarjdan cikarttigim an kapaniyordu, 1-2 hafta sonra batarya tamamen öldu, batarya degisim zamani gelmis gibi.

Hocam ayni durum telefonumda basima gelmisti 2-3 yil once sarjdan cikarttigim an kapaniyordu, 1-2 hafta sonra batarya tamamen öldu, batarya degisim zamani gelmis gibi.

Anladım hocam

3 yıl kullandıysan batarya ölmüş gibi görünüyor.

Teknik serviste halledebiliyor muyuz yoksa internette sipariş verebiliyor muyuz hocam

Hocam servisle iletişime geçip bir sorun hem internetteki fiyatlarla karşılaştırma yaparsınız.

Anladım hocam

Teknik serviste halledebiliyor muyuz yoksa internette sipariş verebiliyor muyuz hocam
Elin yatkın değilse servisi terçih etmen daha doğru ve aldığın malzeme yan sanayi mi sorusu da ortadan kalkıyor.

Hiç kendin ugrasma derim omur boyu garanti var zaten ver servisine bakımlarini da yaptirirsin hazır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…