19.3'ü al 8 GB RAM daha ekleyip.
Grafikle uğraşacaksan render vs. alıcaksan 19.3 daha mantıklı.Dostum onu bende anlayabiliyorum zaten daha pahalı işlemcisi daha iyi RAM sonradan zaten eklenebilir boş slot var ama işlemcinin versiyonunun artmasının bana çok faydası olur mu bahsettiğim programları çalıştırırken.
@W.WhiteDostum onu bende anlayabiliyorum zaten daha pahalı işlemcisi daha iyi RAM sonradan zaten eklenebilir boş slot var ama işlemcinin versiyonunun artmasının bana çok faydası olur mu bahsettiğim programları çalıştırırken.
teşekkür ederimGrafikle uğraşacaksan render vs. alıcaksan 19.3 daha mantıklı.
Direkt olarak sorum başlık. Birbirlerine karşı olan artı ve eksilerini merak ettim. Performans farkı ne kadar olur oyun odaklı değil grafik ve Office programları için alıncak. (grafik programları bir tık ağır olanlar)
İkisinde bulasma kapok Clevo tongdang cin Mali laptoplar sakin HP Acer ASUS Dell Lenovo gibi markalara bak derim. Dandik Monster teknik servisten cikamazsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.