Monster Abra A5 19.2 vs ASUS ROG Strix G15

Şu 19.2.5 ve 21.5.2 modellerinin sadece Gaming test olarak sıcaklık değerlerini görebileceğimiz bir video var mı hocam? İnternette sadece inceleme videoları var onlar da test sayılmaz ne yazık ki.

İnceleme videolarinda araya konulan testlerden sıcaklıklar görülüyor genelde, onun dışında sadece oyun test videosu yapan yok diye biliyorum. Xmg karşılığı bulunursa belki onda deneyenler olabilir.

Son düzenleme:
v19.3.6. gayet iyi özelliklere sahipmiş. Ben de v19.2 serisi için birçok kişiye danıştığım birçoğu rog 'un marka ve kasa kalitesi olarak çok iyi olduğunu ama monsterın özelliklerinin daha iyi olduğunu söyledi dolayısıyla aynısı v19.3.6 için de geçerli. Ben v19.2.5 almaya karar verdim kararımdan vazgeçmezsem bu gidişle alacağım pc o :D

v19.3.6. gayet iyi özelliklere sahipmiş. Ben de v19.2 serisi için birçok kişiye danıştığım birçoğu rog 'un marka ve kasa kalitesi olarak çok iyi olduğunu ama monsterın özelliklerinin daha iyi olduğunu söyledi dolayısıyla aynısı v19.3.6 için de geçerli. Ben v19.2.5 almaya karar verdim kararımdan vazgeçmezsem bu gidişle alacağım pc o :D
Alırsanız bizi bilgilendirirseniz güzel olur hocam zaten v19.3 ile aynı kasaya felan sahipler bizi biraz bilgilendirirseniz güzel olur.

Hocam değerlendirmeleri iyi ama youtube de inceleme videolarının yorumlarında fan sesi çok felan diye duyumlar aldım o biraz gerdi beni ama ben de almayı düşünüyorum.
Turbo modda 72 db ye kadar yükseliyor dolayısıyla fan sesini duyuruyor ama turbo modu kapattığında yani pc yi yormayacak işler yaparken 40 db civarında takılıyor, bu da rahatsız etmezdetaylı bilgi için

Turbo modda 72 db ye kadar yükseliyor dolayısıyla fan sesini duyuruyor ama turbo modu kapattığında yani pc yi yormayacak işler yaparken 40 db civarında takılıyor, bu da rahatsız etmezdetaylı bilgi için
Ben ısındım galiba hocam bu bilgisayara ya ben de sipariş vereceğim gibi duruyor :D hp victusta da kalmıştı aklım ama o piti piti yapıp seçeceğim artık o dereceye geldim 2 aydır pc arastiriyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı