Monster Abra A5 alınır mı?

Monster Abra A5 v17.2 ve RDR2 icin almayı düşünüyorum.
Clevo kasa, kesinlikle alınmaz.
Ayrıca 31000 civarına RTX 4060'lı sıfır cihazlar alabiliyorken neden 3050 Ti'lı, muhtemelen de ikinci el cihaz bakıyorsunuz ki?

29k, Abra A5 20.4.2 modeline bakın, kendim kullanıyorum maşallah, bir kere olsun keşke dedirtmedi bana.

Yukarida söyleyenlere bakmayın, çoğu oradan buradan duyup hayatında dokunmamıştır. Casper gerçekten alınmaz, inanılmaz sorunlu, arkadaşımın HDD'si yanmıştı mesela direkt çöp.

Monster ise farklı, iyi modellerine bakıp almanız gerekiyor, üste attığım model sorunsuz modellerdendir.
Artı olarak Tongfang kasadır. Clevo ile uğraşmayın.

29k, Abra A5 20.4.2 modeline bakın, kendim kullanıyorum maşallah, bir kere olsun keşke dedirtmedi bana.

Yukarida söyleyenlere bakmayın, çoğu oradan buradan duyup hayatında dokunmamıştır. Casper gerçekten alınmaz, inanılmaz sorunlu, arkadaşımın HDD'si yanmıştı mesela direkt çöp.

Monster ise farklı, iyi modellerine bakıp almanız gerekiyor, üste attığım model sorunsuz modellerdendir.
Sizin cihazınız Tongfang üretimi sanırım, kötü bir cihaz değil ama 2000 lira daha fazla verip RTX 4060 alabiliyorken, aynı özelliklerdeki cihazı da daha ucuza alabiliyorken attığınız cihazı almaya değmez açıkçası.

@IamTheDragon 23k fiyatiyla asus'tan iyi olduğu bir yonunu yazar misiniz attiginiz modelin ?
Sadece asus degil lenovo loq var 12450hx olan.

Monster istisnai birkaç kasasi olabilir. Veya fiyati kabul edilebilir olursa alinir. Onun harici piyasada alinabilecek bir modele rastlamadim. Soğutma ve surucu destegi kötü. Ses sürücüsü bile kuramadik abra cihaza.

Hocam bu islemcinin 4060 kombinasyonu 36k idi sanirim eger satiliyorsa hala bunu almak sacmalik.

Bana kalirsa 30-36k bütçe var ise kesinlikle 4060, asagisi ise 23/24 bine asus veya Lenovo 4050 modeli alinir. Arada acer indirime giriyor ancak ekrani ya da ekran karti tdp degeri daha kotu oluyor bu modellere nazaran.

Sizin cihazınız Tongfang üretimi sanırım, kötü bir cihaz değil ama 2000 lira daha fazla verip RTX 4060 alabiliyorken, aynı özelliklerdeki cihazı da daha ucuza alabiliyorken attığınız cihazı almaya değmez açıkçası.

Tabii ki hocam, 4060 dururken benim cihaz bakılmaya değmiyor.
Sadece ben bu ön yargı'yı kırmaya çalışıyorum.
Daha iyi muadilleri var tabii ki, arkadaşın bütçesine bakar.

Artı olarak Tongfang kasadır. Clevo ile uğraşmayın.
Ben çocukken hep monster kullanmıştım. Şu anda da birkaç modeli var elimde. Ayrıca bu fiyata 4050 alınırken neden 3050 alsın? Ben zaten bilgisayar çalışmıyor demedim. Fiyatına göre performansı ve soğutması kötü dedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı