Monster Abra A5 HDMI ile bağlantıda ekran bozuluyor

mertaacarr

Zeptopat
Daha fazla  
Monster Abra A5 kullanıyorum 2 gün önce HDMI ile televizyona bağlayıp dizi izliyordum. Laptopun ekranına baktığımda beyaz bir şekilde kaldığını gördüm. Sonrasında televizyondan girip Hz'yi 120'den 60'a düşürdüm ve laptopun ekranı geldi ama HDMI kablosunu çıkardığım anda ekran yine aynı şekilde bozuluyor kabloyu taktığım anda yeniden geliyor. Bazen sadece HDMI kablosunu takıyorum yine geliyor kablonun diğer ucunu başka bir ekrana bağlamasam bile görüntü geliyor sadece. Sorun nedir sizce veya daha önce yaşayan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Monster Abra A5 kullanıyorum 2 gün önce HDMI ile televizyona bağlayıp dizi izliyordum. Laptopun ekranına baktığımda beyaz bir şekilde kaldığını gördüm. Sonrasında televizyondan girip Hz'yi 120'den 60'a düşürdüm ve laptopun ekranı geldi ama HDMI kablosunu çıkardığım anda ekran yine aynı şekilde bozuluyor kabloyu taktığım anda yeniden geliyor. Bazen sadece HDMI kablosunu takıyorum yine geliyor kablonun diğer ucunu başka bir ekrana bağlamasam bile görüntü geliyor sadece. Sorun nedir sizce veya daha önce yaşayan var mı?
Hocam ekran yansıtma ayarlarından bilgisayarın ekranı kapalı yansıtılan ikinci ekran açık şeklinde ayarlı kalmıştır büyük ihtimal. HDMİ yi tv ye bağlayın ekran ayarlarına girin her iki ekranı da açık tut şeklinde seçin.

Hocam yonga kümesi veya chipset sürücüleri varsa ilk bunları güncelleyin şayet düzelmezse Intel ekran kartını güncelleyip tekrar deneyin. İntel DSA ile güncel sürücüleri bulabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı