Pluxy01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 6.544 Çözümler 40 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2016 #1 Merhaba arkadaşlar. Bu iki ekran boyutu arasında kaldım. Sizce bir gamer için 17" mi yoksa 15" mi daha iyidir? (Özellikleri tamamen aynı sadece ekran boyutu.)
Merhaba arkadaşlar. Bu iki ekran boyutu arasında kaldım. Sizce bir gamer için 17" mi yoksa 15" mi daha iyidir? (Özellikleri tamamen aynı sadece ekran boyutu.)
chakby Hectopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 17 23 Kasım 2016 #2 Ben de aynı kararsızlığı yaşadım ve iyi ki a5 almışım dedim daha sonra. Fazlasıyla yetiyor ve de laptop sırtçantasına çok uygun bi boyutu var )
Ben de aynı kararsızlığı yaşadım ve iyi ki a5 almışım dedim daha sonra. Fazlasıyla yetiyor ve de laptop sırtçantasına çok uygun bi boyutu var )
E eagg Hectopat Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 123 18 Temmuz 2020 #3 Bence kesinlikle A7 büyük ekranda oynadıktan sonra küçük ekran güzel gelmiyor ama taşıma açısından sıkıntı yaratabilir.
Bence kesinlikle A7 büyük ekranda oynadıktan sonra küçük ekran güzel gelmiyor ama taşıma açısından sıkıntı yaratabilir.