Monster Abra A5 notebook alınır mı?

Monster'in hiçbir ürünü alınmaz.

Bende Monster Notebook almayı düşünüyorum, ömür boyu bakım beni cezbediyor, bilgisayar temizlemeyi bilen biri değilim benim için en büyük sorun olacak bakım işini ücretsiz yapmaları güzel bir şey, neyse neden böyle söylediğinizi açıklarsanız belki fikrim değişir.

Onun yerine bu alınabilir

Bende Monster Notebook almayı düşünüyorum, ömür boyu bakım beni cezbediyor, bilgisayar temizlemeyi bilen biri değilim benim için en büyük sorun olacak bakım işini ücretsiz yapmaları güzel bir şey, neyse neden böyle söylediğinizi açıklarsanız belki fikrim değişir.

Hocam panel sıkıntısı yaşayanlar var içindeki malzeme kalitesi kötü, ısınmada elbette çok fazla.

Hocam çok ısınıyor aşırı sesli çalışıyor malzeme kalitesi iğrenç uzun vaadede kronik sıkıntılar vb. zaten böyle şeyler ile gözünüzü boyamak zorundalar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı