Monster Abra A5 V.12.1 SSD Uyumluluğu

umut055

Megapat
Makaleler
1
Yer
Samsun
Daha fazla  
Bilgisayarınızın anakartını araştıramadım fakat tanıtım resimlerinde gördüğüme göre kullandıkları görseldeki M.2 SSD 'M Key' yani çentikten sonra 5 pin açıkta kalıyor. Bkz:
Fakat sizin istediğiniz M.2 SSD, B&M Key. Bu standartlar beni de yıldırıyor. M Key M.2 SSD almalısınız.

Düzenleme: Anakartınızı buldum fakat pinler pek açıkta olmadığı için görünmüyor.
Oradaki SSD'yi araştırıp bildirmeye çalışacağım.

Yine bir düzenleme: SSD'yi araştırırken anakarta daha yakından bakınca farkettim ki, iki çentiği var. Yani standardı B&M Key. Anlamadığım şey, neden tanıtım resimlerindeki fotoğraftaki SSD M Key ?

Son düzenleme:

Yorumlarınız için teşekkürler. Kesin bir tanıya varmak için bende bilgisayarın açılmış bir fotoğrafı var yardımcı olacaksa bu fotoğrafın üzerinden yorum yapabilirsiniz. Belirttiğim SSD ile uyumlu mudur? Sanırım 4 pin var. Anakartın üzerinde /4 yazıyor.

Düzenleme: Sanırım seçtiğim SSD bilgisayarım ile uyumlu değil. Pinler uyuşmuyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…