Monster Abra A5 V.12.1 SSD Uyumluluğu

umut055

Megapat
Makaleler
1
Yer
Samsun
Daha fazla  
Bilgisayarınızın anakartını araştıramadım fakat tanıtım resimlerinde gördüğüme göre kullandıkları görseldeki M.2 SSD 'M Key' yani çentikten sonra 5 pin açıkta kalıyor. Bkz:
405071
Fakat sizin istediğiniz M.2 SSD, B&M Key. Bu standartlar beni de yıldırıyor. M Key M.2 SSD almalısınız.

Düzenleme: Anakartınızı buldum fakat pinler pek açıkta olmadığı için görünmüyor.
405073
Oradaki SSD'yi araştırıp bildirmeye çalışacağım.

Yine bir düzenleme: SSD'yi araştırırken anakarta daha yakından bakınca farkettim ki, iki çentiği var. Yani standardı B&M Key. Anlamadığım şey, neden tanıtım resimlerindeki fotoğraftaki SSD M Key ?

Son düzenleme:
Bilgisayarınızın anakartını araştıramadım fakat tanıtım resimlerinde gördüğüme göre kullandıkları görseldeki M.2 SSD 'M Key' yani çentikten sonra 5 pin açıkta kalıyor. Bkz:
Fakat sizin istediğiniz M.2 SSD, B&M Key. Bu standartlar beni de yıldırıyor. M Key M.2 SSD almalısınız.

Düzenleme: Anakartınızı buldum fakat pinler pek açıkta olmadığı için görünmüyor.
Oradaki SSD'yi araştırıp bildirmeye çalışacağım.

Yine bir düzenleme: SSD'yi araştırırken anakarta daha yakından bakınca farkettim ki, iki çentiği var. Yani standardı B&M Key. Anlamadığım şey, neden tanıtım resimlerindeki fotoğraftaki SSD M Key ?
IMG_20180801_142721.jpg

Yorumlarınız için teşekkürler. Kesin bir tanıya varmak için bende bilgisayarın açılmış bir fotoğrafı var yardımcı olacaksa bu fotoğrafın üzerinden yorum yapabilirsiniz. Belirttiğim SSD ile uyumlu mudur? Sanırım 4 pin var. Anakartın üzerinde /4 yazıyor.
123123.png

Düzenleme: Sanırım seçtiğim SSD bilgisayarım ile uyumlu değil. Pinler uyuşmuyor.
Adsız.png

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı