Intel® Coffee Lake Core™ i7-9750H 6C/12T; 12MB L3;
Laptopuma Hackintosh kurmak istiyorum fakat hangisi daha verimli olur ve nasıl yaparım? Technopat YouTube videolarını izledim ama BIOS ayarları vb tam olarak olmazsa diye korktuğum için ve kurarken bir sürü hata alan arkadaş olduğu için sorma gereği duydum.
Aklımda başka yöntem gelmiyor acaba klavye ınternat USB girişi olarak mı gözüküyor ki sanmıyorum. Bilemedim şu an hocam. Bir araştırmak lazım. Siz de bakabilirsiniz bu modelde çalıştıran var mı diye.
Hocam her şeyi baştan sıfır yaptım. Direkt rehberde bulunan imajdaki EFI'yi kullandım kurdum düzgünce. Klavye vb. çalışıyor ama kasıyor şu anda. Buna ne yapabilirim?
Config'de klavye yine çalışmıyor. Dışarı çıkayım dedim saat geç olmuş biraz bulamadım klavye satan bir yer. Eve dönüncw çıktı almayı deneyeceğim.
Merhabalar klavyede iac klavye aygıtı yazıyor.
Hocam her şeyi baştan sıfır yaptım. Direkt rehberdeki imajdaki EFI'yi kullandım kurdum düzgünce. Klavye vb çalışıyor ama kasıyor şu anda. Buna ne yapabilirim?
Evet kurulumu yaptım içerde kasma yok ama touchpad çalışmıyor, Wi-Fi çalışmıyor, ve USB hariç nasıl açılıcak şekilde ayarlanacağını bilmiyorum ama onları da araştıracağım.
Technopat yeni videolu rehberdeki imajı direkt kurdum. Galiba ek olarak başka şeyler de siliyormuşum herhalde anlamadım. Ve diskpartla da temizleyince düzgünce oldu galiba.
Technopat yeni videolu rehberdeki imajı direkt kurdum. Galiba ek olarak başka şeyler de siliyormuşum herhalde anlamadım. Ve diskpartla da temizleyincd düzgünce oldu galiba.
Şu an sadece USB boot yerine açılışta 2 tane seçenek seçme kısmını da halletmek istiyorum. Wi-Fi, touchpad yarına vb. kalabilir. O kadar bunalttı ki artık.
Aslında o EFI benim elimde yok benim EFI ile sistemi açmayı deneyebilirsen ve başarılı olursan onun üstünde Wi-Fi ve touchpadi de ayarlayabilirim. Ekstra batarya ve ekran kartını da.
Aslında o EFI benim elimde yok benim EFI ile sistemi açmayı deneyebilirsen ve başarılı olursan onun üstünde Wi-Fi ve touchpadi de ayarlayabilirim. Ekstra batarya ve ekran kartını da.
Hocam EFI -OC -Config dosyaları içindekilerden uygun olanı seçip OC'nin içinde Config diye mi kaydedeceğim? Ve de Config dosyaları adlı dosya durursa sıkıntı yaratır mı?
Hocam EFI -OC -Config dosyaları içindekilerden uygun olanı seçip OC'nin içinde Config diye mi kaydedeceğim? Ve de Config dosyaları adlı dosya durursa sıkıntı yaratır mı?
İçindekinden uygun olanı seçip OC içine atıp Config adı verdim ve Config dosyaları adlı dosyayı sildim ve başlattım. Başarılı olarak açıldı ama açılışta bayağı bir timed out yazısı vardı. Toıchpad hâlâ çalışmıyor. Wi-Fi'da yok. Klavye düzgün.