Çözüldü Monster Abra A5 v 15.4 laptopa Hackintosh kurulumu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Meliodas_48

Decapat
Daha fazla  
RAM
8GB (1x8GB) DDR4L 1.2V 2666MHz SODIMM
SSD veya HDD modeli
wdc 240GBM.2 SSD ,samsung ssd 980 1tb
Ekran kartı
3GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX1050 DX12 (2019 Sürü
İşlemci
Intel® Coffee Lake Core™ i7-9750H 6C/12T; 12MB L3;
Laptopuma Hackintosh kurmak istiyorum fakat hangisi daha verimli olur ve nasıl yaparım? Technopat YouTube videolarını izledim ama BIOS ayarları vb tam olarak olmazsa diye korktuğum için ve kurarken bir sürü hata alan arkadaş olduğu için sorma gereği duydum.

Aklımda başka yöntem gelmiyor acaba klavye ınternat USB girişi olarak mı gözüküyor ki sanmıyorum. Bilemedim şu an hocam. Bir araştırmak lazım. Siz de bakabilirsiniz bu modelde çalıştıran var mı diye.
Bununla dene bir de.

Nasıl gözüktüğüne Windows'tan bakabiliyorsak açıp bakabilirim isterseniz. Bu Config ile de deneyip dönüş yapacağım.

Evet AIDA64 ile çıktı alabilirsin.

Configte klavye yine çalışmıyor. Dışarı çıkayım dedim saat geç olmuş biraz, bulamadım klavye satan bir yer. Eve dönünce çıktı almayı deneyeceğim.
Config'de klavye yine çalışmıyor. Dışarı çıkayım dedim saat geç olmuş biraz bulamadım klavye satan bir yer. Eve dönüncw çıktı almayı deneyeceğim.

Merhabalar klavyede iac klavye aygıtı yazıyor.
Config'de klavye yine çalışmıyor. Dışarı çıkayım dedim saat geç olmuş biraz bulamadım klavye satan bir yer. Eve dönüncw çıktı almayı deneyeceğim.

Ekran Görüntüsü (4).png

Ekran Görüntüsü (4).png

Ekran Görüntüsü (4).png

Hocam her şeyi baştan sıfır yaptım. Direkt rehberde bulunan imajdaki EFI'yi kullandım kurdum düzgünce. Klavye vb. çalışıyor ama kasıyor şu anda. Buna ne yapabilirim?

Ekran Görüntüsü (4).png

Hocam her şeyi baştan sıfır yaptım. Direkt rehberdeki imajdaki EFI'yi kullandım kurdum düzgünce. Klavye vb çalışıyor ama kasıyor şu anda. Buna ne yapabilirim?

1649798960500565133992546419006.jpg

Evet kurulumu yaptım içerde kasma yok ama touchpad çalışmıyor, Wi-Fi çalışmıyor, ve USB hariç nasıl açılıcak şekilde ayarlanacağını bilmiyorum ama onları da araştıracağım.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (5).png
    Ekran Görüntüsü (5).png
    432,1 KB · Görüntüleme: 29
  • 16497985477588490542276282388689.jpg
    16497985477588490542276282388689.jpg
    64,4 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi EFI ile kurdun? Çok garip şu an çalışması o EFI ile.
Nedense uyarıldım 1 saat dönemedim kusura bakma.

Technopat yeni videolu rehberdeki imajı direkt kurdum. Galiba ek olarak başka şeyler de siliyormuşum herhalde anlamadım. Ve diskpartla da temizleyince düzgünce oldu galiba.
Technopat yeni videolu rehberdeki imajı direkt kurdum. Galiba ek olarak başka şeyler de siliyormuşum herhalde anlamadım. Ve diskpartla da temizleyincd düzgünce oldu galiba.

Şu an sadece USB boot yerine açılışta 2 tane seçenek seçme kısmını da halletmek istiyorum. Wi-Fi, touchpad yarına vb. kalabilir. O kadar bunalttı ki artık.

Aslında o EFI benim elimde yok benim EFI ile sistemi açmayı deneyebilirsen ve başarılı olursan onun üstünde Wi-Fi ve touchpadi de ayarlayabilirim. Ekstra batarya ve ekran kartını da.

Aslında o EFI benim elimde yok benim EFI ile sistemi açmayı deneyebilirsen ve başarılı olursan onun üstünde Wi-Fi ve touchpadi de ayarlayabilirim. Ekstra batarya ve ekran kartını da.

Ekran kartı nasıl olacak hocam. Hiçbir yerde görmedim daha yapanı.

Windows'a geçip bu dosyaları yedekleyip senin EFI'yi yükleyip hemen tekrar deneyim.

Windows'a geçip bu dosyaları yedekleyip senin EFI'yi yükleyip heöen tekrar deneyim.

Hocam bir de senin dosyaları ben indirip kopyalamayı deneyince virüslü olduğundan dolayı kopyalanamıyor diyor.

Windows'a geçip bu dosyaları yedekleyip senin EFI'yi yükleyip heöen tekrar deneyim.

Hocam bir de senin dosyaları ben indirip kopyalamayı deneyince virüslü olduğundan dolayı kopyalanamıyor diyor.

Mac OS X'in içinde olanı mı kopyalamam lazım, EFI mi?

Hocam sadece EFI klasörü. Defender devre dışı bırakıp deneyin. Ekran kartından kastım iGPU.

Hocam EFI -OC -Config dosyaları içindekilerden uygun olanı seçip OC'nin içinde Config diye mi kaydedeceğim? Ve de Config dosyaları adlı dosya durursa sıkıntı yaratır mı?
Hocam EFI -OC -Config dosyaları içindekilerden uygun olanı seçip OC'nin içinde Config diye mi kaydedeceğim? Ve de Config dosyaları adlı dosya durursa sıkıntı yaratır mı?

İçindekinden uygun olanı seçip OC içine atıp Config adı verdim ve Config dosyaları adlı dosyayı sildim ve başlattım. Başarılı olarak açıldı ama açılışta bayağı bir timed out yazısı vardı. Toıchpad hâlâ çalışmıyor. Wi-Fi'da yok. Klavye düzgün.
IMG_20220413_100707.jpg

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı