Monster ABRA A5 V1.1.2 Seçilir Mi?

Ysnsrpn

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Sizlere bir sorum olacaktı. Tamamıyla oyun için laptop düşünüyorum. Aklımda MONSTER ABRA A5 V1.1.2 var. Fakat ekran kartı GTX 860M. GTX 780M ile kıyaslığında geride kalıyor. GTX 780M ekran kartı bulunan PC'lerde biraz pahalı. Örnek olarak MSI GT70 modeli. Bunun yanında bir kaç PC baktım ama fiyat beni zorladı. Monster ise 2500 TL civarında. Monster'ı önerir misiniz? GTX 860 ile GTX 780 arasında ki farklar nelerdir? Monster ile oyunları uzun soluklu oynayabilir miyim? Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Paranız varsa GT70 alın pişman etmez. Ama 860M'de oyunlarda iyidir. Monster alabilirsiniz. Ben de artık bıraktım şu MSİ fanboyluğunu.

Abra A7 derken sanırım biraz ''istemeye istemeye'' olacak gibi anladım.Öncelik olarak tercihiniz sanırım MSI.Monster ın oyunlardaki performansı MSI ya göre daha mı az yoksa yakalar mı?Bunun hakkında bilginiz var mı?

Benim aklimdaki MSI Modeli Ge70 Apache idi gtx850 ekran karti kullaniyor +128 ssd'li fiyati suanda 3300 civarı.

Abra A7 ise gtx860 kullanıyor yani daha üst düzey performans verecektir ve ssd ekletsek bile daha ucuza geliyor.

Ama ben 3 4 aydır MSI'a kitlenmiş durumda olduğum için dediğiniz gibi Monstere çekimser davranıyorum yani iki markayıda kullanmışlığım yok fakat ben yinede marka satın alma pahasına olsada performanstan biraz taviz verip MSI'a yönelmeye çalışacağım.

Sizin kararınızı etkilemek gibi olmasın ama ben MSI kadar Monster'e güvenmiyorum.

Paranız varsa GT70 alın pişman etmez. Ama 860M'de oyunlarda iyidir. Monster alabilirsiniz. Ben de artık bıraktım şu MSİ fanboyluğunu.

Size sormayı unuttum, başlıkta belirttiğim gibi uzun soluklu oyun oynamak için laptop düşünüyorum. Tanıtım videolarında Monster 30 FPS yi zor görüyordu, ayarlar yükseldiğinde ise FPS daha da düşüyordu. Sizin öneriniz Monster almaktan yana. Ekran kartı ve diğer özellikleri ile beni ne kadar götürür sizce ? Yani önümüzdeki günlerde hatta yıllarda çıkan oyunlar Monster için sıkıntı çıkarır mı?

2 laptopu da öneriyorum. Paranız varsa kesinlikle 780M'li laptop almalısınız. Paranız yetmiyorsa, Monster alın. Monster 30 FPS'yi çok rahat görür. 860M de sizi yarı yolda bırakmaz, fakat abartılacak bir ekran kartı değil. Mesela yeni nesil oyunlarda ultrayı kaldıramaz. En fazla hıgh olur. Uzun süre oyun oynayabilirsiniz, sorun olmaz. Tabi ısınırsa performans düşer. Fakat çok ısınacağını düşünmüyorum. Isınırsa da termal macun sürersiniz olur biter.

Almayı düşündüğüm (ayrıca çanta da hediye):MONSTER® ABRA A5 V1.1.1 15.6" - MONSTER NOTEBOOK > ABRA

Bende bir kaç gündür (baya gün oldu) oyun için ve daha fazlası için bilgisayar bakıyordum MSI, Monster, Asus vb.markalarına baktım. İlk başta MSI çok güzel geldi ve ona yöneldim. Araştıra araştıra Monster Abra A5 hoşuma gitti hem fiyat ve özellikleri bakımından gayet iyi ve bende Monster almayı düşünüyorum. Ancak işletim sistemi Linux ile geliyor ben geldiğinde Windows 8.1pro yukleyecegim.

Monster yanında Watch Dogs hediye veriyor.Galiba Monster A5 hem fiyat hem de performans açısından şu an için en uygun oyun laptoplarından biri.

Pcdepo'da gt60 gt70 modellerinde 300 dolara kadar indirim varken sipariş verin bence. Ben 780m 4800mq lu gt60 ı 4400 tl ye sipariş verdim.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı