Monster Abra A5 v1.1 Tuş Basmama Sorunu

Emre Karabudak

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar dün sabah bilgisayarı açtığımda her şey normaldi. Ama bir oyuna girdim q tuşu çalışmadı. Sonra oyunu kapattım baktım basıyorum zorlanma takılma gibi bir şey yok içini açtım temiz basıyordum bazen 10-15 kere basıyor sonra gene duruyordu. Bugün sabah açtım sanki hiç sorunu yokmuş gibi çalışıyordu. Ama çalıştığı esnada tüm başlangıç programları çalışmamıştı. Facebook'ta 1 dk filan dolaştıktan sonra gene basmıyor. Acaba yazılımsal olarak bir sorun olabilir mi? Başka bir program bunu engelleyebilir mi? Bir arkadaş virüs programını sil dene dedi. Daha denemedim o da olmazsa format at dedi. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence donanımsal bir sorun var. Başka bir bilgisayarda denediniz mi?
Yalnız laptop klavyesi kardeşim bir düzgün bir sorunlu olması garip geldi. Direk gitse sorunlu olsa tamam hiç sorunsuz hale nasıl geliyor. Engelliyim telefonda kullanmıyorum. Neredeyse tüm eğlencem bilgisayar şimdi donanımsal değilse yollamak istemiyorum. Gelene kadar sıkıntıdan patlayacağım bir de bayram üstü daha da uzayacak garantiden gelme süresi

Yalnız laptop klavyesi kardeşim bir düzgün bir sorunlu olması garip geldi. Direk gitse sorunlu olsa tamam hiç sorunsuz hale nasıl geliyor. Engelliyim telefonda kullanmıyorum. Neredeyse tüm eğlencem bilgisayar şimdi donanımsal değilse yollamak istemiyorum. Gelene kadar sıkıntıdan patlayacağım bir de bayram üstü daha da uzayacak garantiden gelme süresi
Bilgisayarı sıfırla. Belki de virüs kapmıştır klavyeyi kontrol etmeni engelleyiyodur. :D Şaka bir yana format at. Bir de öyle dene.

Bilgisayarı sıfırla. Belki de virüs kapmıştır klavyeyi kontrol etmeni engelleyiyodur. :D Şaka bir yana format at. Bir de öyle dene.
En son o kalıyor zaten de windows 8.1 kurarken hotmail hesabı isterse @ tuşu da onun üstünde ekran klavyesi de açılmazsa giremem diye tırsıyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı