MONSTER ABRA A5 V1.1 vs Asus N550JK-CN167D

Hangisini alayım?

• Oy verenlerin toplamı
    18

Scar belki faydası olur. Bir yazım daha vardı ama bulamadım.

Teşekkürler yorumlarınız için. Şu anda en ufak yorumun, düşüncenin bile bana katkısı oluyor. Araştırdığım kadarıyla monster'ın müşreti memnuniyetini bayağı övüyorlar. Açıkcası konuyu açarken aklımda asus bir adım öndeydi ama şu anda Monster'a kaydım... 2-3 gün daha beklemedeyim, iyice araştırıp karar verip alacağım. 3-4 yıllık bir yolculuk çünkü bu

Umarım yardımım olmuştur. Ben Asus kullanıyorum ama şu durumlarda Monster 1 adım önde, hayırlı olsun şimdiden.

Ha benim korkum nedir biliyor musunuz? Monster köklü bir firma olmadığından yarın bir gün kapanırsa...
Ama o da zor gibi gözüküyor zira fokus bilgisayar ilgileniyor.

Umarım yardımım olmuştur. Ben Asus kullanıyorum ama şu durumlarda Monster 1 adım önde, hayırlı olsun şimdiden.

Teşekkür ederim...

Ha benim korkum nedir biliyor musunuz? Monster köklü bir firma olmadığından yarın bir gün kapanırsa...
Ama o da zor gibi gözüküyor zira fokus bilgisayar ilgileniyor.

Aman diyeyim.. o konularda bahtsız bedeviyim bu aralar. Bir blackberry telefon almıştım güzel para verip, firma battı. Kardeşime sony vaio laptop aldık, bir süre sonra sony, vaio kısmını elinden cıkarıp sattı

Aslında yeni yeni yaygınlaşıyor. Öyle bir sorun olması çok düşük. Bu aralar müşterilerine tam destek veriyorlar.

V2.1 'de oyuncu klavye aydınlatması (V1.1 de var ama oyuncu değil) ve daha iyi ses veren hoparlör bulunmakta.(V2.1' de High Definition (HD) hoparlör, V1.1 ONKYO hoparlör bulunmakta.) O yüzden V2.1 alıyoruz.

V2.1 'de oyuncu klavye aydınlatması (V1.1 de var ama oyuncu değil) ve daha iyi ses veren hoparlör bulunmakta.(V2.1' de High Definition (HD) hoparlör, V1.1 ONKYO hoparlör bulunmakta.) O yüzden V2.1 alıyoruz.

Tamamdır sağolasın hocam. Stoğa girmesini bekliyorum o zaman pusu halinde Umarım birisi çıkıp sağlı sollu Asus'u övmez de kafam yine karışmaz.. düşünmekten yoruldum yahu karar vereyim artık

Monster yetkilileri v1.1 in daha iyi soğutması olduğunu söylüyor ama hoparlörü daha kötü ben v1.1 den yanayım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…