Monster Abra A5 V10.3 15.6" alınır mı?

aybrktrhn'ın da belirttiği gibi HDD'yi kendiniz taksanız garanti dışı kalmıyor, yine de servisle bir konuşun derim.
Donanım yükseltmeyi çabuk bir şekilde sıkıntısız yapıyorlar sonradan da. Önce arayıp söylüyorsunuz, ellerindeki stok durumuna göre size bi süre söylüyorlar, 1-2 gün içinde 1 hafta içinde gibi. Normalde yükseltmek istediğiniz donanım ellerinde mevcutsa gönderdiğiniz günün 2 gün sonrasında elinizde oluyor. Arkadaşlar yükseltmeyi yaptıktan sonra da teyit için telefonla arıyorlar.
Bit değerlerine fazla takılmayın. İçinde 1050ti mevcut. Gayet yeterli bir kart. 2-3 sene sizi rahatça götürecektir.

Son olarak şu an ürünün sayfasına baktığımda mekanik klavyenin stoklarında olmadığını görüyorum. Mekanik klavye ile alacaksanız ve ürünün özelleştirme kısmında görünmüyorsa arayıp anlatın durumu Monster'a. Ellerinde ne zaman olacağını söyleyeceklerdir size.
Teşekkürler,
Mekanik klavye ek ücret ödeyerek mi alıyoruz?
Özelleştir kısmına geldiğimde klavye kısmında RGB Tam Renk Aydınlatmalı Klavye (Türkçe Q) yazıyor yani mekanik değil mi?

Mekanik klavye ek ücret ödeyerek mi alıyoruz?
Özelleştir kısmına geldiğimde klavye kısmında RGB Tam Renk Aydınlatmalı Klavye (Türkçe Q) yazıyor yani mekanik değil mi?
Normalde aşağıdaki resimde olduğu gibi olmalı. Ellerinde şu anda olmadığı için sadece RGB Tam Renk Aydınlatmalı Klavye (Türkçe Q) yazıyordur. Telefonla arayıp şu an mekanik klavye ile özelleştiremediğinizi söylerseniz size şu anda stokta olmadığını ve ne zaman stoklarına gireceğini söyleyeceklerdir. Gördüğünüz gibi mekanik klavye +200tl.

firefox_2018-02-18_22-33-33.png

Normalde aşağıdaki resimde olduğu gibi olmalı. Ellerinde şu anda olmadığı için sadece RGB Tam Renk Aydınlatmalı Klavye (Türkçe Q) yazıyordur. Telefonla arayıp şu an mekanik klavye ile özelleştiremediğinizi söylerseniz size şu anda stokta olmadığını ve ne zaman stoklarına gireceğini söyleyeceklerdir. Gördüğünüz gibi mekanik klavye +200tl.

Eki Görüntüle 282876
Tamamdır teşekkür ederim.

Dün akşam yeni bir video yüklediler. 1 ay kadar sonra mekanik klavye ellerinde olacakmış. İlgili video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dün akşam yeni bir video yüklediler. 1 ay kadar sonra mekanik klavye ellerinde olacakmış. İlgili video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok teşekkür ederim.

Ben oyun için dizüstü bilgisayar alacağım.
Monster Abra A5 V10.3 15.6" modeli nasıldır?
Bu dizüstü bilgisayar beni güncel oyunları oynayarak 3-4 yıl idare eder mi?
Bu ekran kartlarındaki bit ne işe yarar 128 bit yeterli mi?
Benim şu anki kullandığım dizüstü bilgisayarda 1 TB Harddisk mevcut Monster Abra A5 V10.3'a ek ücretsiz taktırabilir miyim kendi Harddiski mi?

Bilgisayarı aldınız mı bende almayı düşünüyorum önerir misiniz?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı