Monster Abra A5 v10 vs Asus N552VW-FW171T

Birinde 6700HQ, 960m var diğerinde 7700HQ, 1050 bence Monster. Şuanki her türlü oyunda 8GB ram yeterli. SSD ye gelince önemli bir parça ama oyunda daha önemli olan ekran kartı. Tasarımada o kadar takılma derim. Ayrıca Monsterın tasarımlarıda gayet güzel bende Monster kullanıyorum ve çok memnunum.

Bence asus al alırsan memnun kalırsın çünkü emin ol ki malzemesi daha iyi sağlam monster o kadar kaliteli değil ssd ve 16 gb ram olması da daha iyi bak youtube dan ben baktım ve 1050 ve 960 m arasında fark yok denecek kadar az bf1 gta 5 fps sonuçlarında hemen hemen aynı fps veriyor ikisi de bence asus al ben onu alıcam galiba

Bence asus al alırsan memnun kalırsın çünkü emin ol ki malzemesi daha iyi sağlam monster o kadar kaliteli değil ssd ve 16 gb ram olması da daha iyi bak youtube dan ben baktım ve 1050 ve 960 m arasında fark yok denecek kadar az bf1 gta 5 fps sonuçlarında hemen hemen aynı fps veriyor ikisi de bence asus al ben onu alıcam galiba
Kesinlikle az fark yok.
Bilgisayarım Abra V10.3.4 gayet güzel şuana kadarki tek sıkıntım mikrofonda sıkıntı var büyük ihitmalle mic yazılımını tekrar yüklersem düzelir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı